Τζάστιν Τίμπερλεϊκ: Ανησυχεί για το επερχόμενο βιβλίο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Τζάστιν Τίμπερλεϊκ: Ανησυχεί για το επερχόμενο βιβλίο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Είναι πολύ περίεργος για το τι θα αποκαλύψει για τη σχέση τους, ανέφερε μια πηγή για τον τραγουδιστή

timberlake_-_spears
Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ ανησυχεί για τα επερχόμενα απομνημονεύματα της πρώην συντρόφου του, Μπρίτνεϊ Σπίαρς, όπως ανέφεραν πολλές πηγές στο «Page Six».
«Είναι πολύ περίεργος για το τι θα αποκαλύψει από τη σχέση τους», εξήγησε μία πηγή. «Τον "τρώει"».

Ωστόσο, σε αντίθεση με πρόσφατο δημοσίευμα του «Us Weekly» ότι το βιβλίο-βόμβα της Σπίαρς, «The Woman in Me» (κυκλοφορεί στις 24 Οκτωβρίου), τα βάζει με τον Τίμπερλεϊκ «σκληρά», μια πηγή του εκδοτικού οίκου επιμένει ότι δεν πρόκειται για «καταγγελία» κανενός.

«Είναι η Μπρίτνεϊ που επιτέλους έχει την ευκαιρία να πει την ενδυναμωτική της ιστορία», ανέφερε η πηγή, «και δεν είναι τίποτα περισσότερο από αυτό».
Κλείσιμο
Το πρώην ζευγάρι χώρισε το 2002 μετά από τρία χρόνια σχέσης.

Εκείνη την εποχή, ο Τίμπερλεϊκ μοιράστηκε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με την Μπάρμπαρα Γουόλτερς ότι είχε κάνει μια συμφωνία με την Σπίαρς να μην πει συγκεκριμένα γιατί χώρισαν οι δρόμοι τους.
Αλλά όταν πιέστηκε για τις φήμες των ταμπλόιντ ότι η Σπίαρς τον είχε απατήσει, ο Τίμπερλεϊκ δεν προσπάθησε να καθαρίσει το όνομά της.
«Ειλικρινά, δεν είμαστε τέλειοι», είπε αινιγματικά. «Δεν κρίνω κανέναν».

Η Σπίαρς απέφυγε επίσης να απαντήσει όταν η Νταϊάν Σόιερ τη ρώτησε ευθέως τι είχε κάνει λάθος στη σχέση της κατά τη διάρκεια της δικής τους τηλεοπτικής συνάντησης τον επόμενο χρόνο.

«Νομίζω ότι ο καθένας έχει μια πλευρά της ιστορίας του που τον κάνει να αισθάνεται με έναν συγκεκριμένο τρόπο... και τεχνικά δεν λέω ότι (ο Τίμπερλεϊκ) κάνει λάθος, αλλά ούτε και ότι έχει δίκιο», είπε για τον πρώην της που υπονοούσε ότι ήταν άπιστη.

Η Σπίαρς και ο Τίμπερλεϊκ κυκλοφόρησαν επίσης τραγούδια που αναφερόντουσαν ο ένας στον άλλον εκείνη την εποχή.

Η Σπίαρς και ο Τίμπερλεϊκ τελικά προχώρησαν, αλλά αφού το 2021 το ντοκιμαντέρ των New York Times «Framing Britney Spears» επανέφερε στην επιφάνεια την αμφιλεγόμενη συνέντευξή του στο «20/20», αντιμετώπισε νέες αντιδράσεις και αναγκάστηκε να ζητήσει καθυστερημένα συγγνώμη από την πρώην κοπέλα του.
shutterstock_98160689

«Λυπάμαι βαθύτατα για τις φορές στη ζωή μου όπου οι πράξεις μου συνέβαλαν στο πρόβλημα, όπου μίλησα χωρίς λόγο ή δεν υπερασπίστηκα το σωστό», έγραψε ο τραγουδιστής στο Instagram, αναγνωρίζοντας ότι έκανε λάθος παρά τον «σεβασμό» του για εκείνη.

«Ξέρω ότι αυτή η συγγνώμη είναι ένα πρώτο βήμα και δεν απαλλάσσει από το παρελθόν», συνέχισε. «Θέλω να αναλάβω την ευθύνη για τα δικά μου λάθη σε όλο αυτό... Μπορώ να κάνω κάτι καλύτερο και θα κάνω κάτι καλύτερο».

Ωστόσο, η Σπίαρς δεν δέχτηκε τη συγγνώμη του Τίμπερλεϊκ, καθώς τον κατηγόρησε σε μια ανάρτηση στο Instagram το 2022 ότι «χρησιμοποίησε [το] όνομά της» όταν κυκλοφόρησε το τραγούδι του, «Cry Me a River».

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Οι δημοτικοί σύμβουλοι του Δούκα - Η δικηγόρος, κόρη πρώην δημάρχου Αθηναίων που βγήκε πρώτη σε σταυρούς

Η κόρη του Αχιλλέα Μπέου, Eve, μιλά στην Τζεφ Μοντάνα για τον πατέρα της: Μπορεί να μιλάει με γκέι αλλά είναι ομοφοβικός

Βίντεο: Το protothema.gr στο μεγαλύτερο στρατόπεδο αρμάτων περιμετρικά της Γάζας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης