Τα ταλαντούχα παιδιά της Μαντόνα: Η Mercy James παίζει πιάνο, η Estere χορεύει και ο David Banda είναι… ίδιος ο Prince

Τα ταλαντούχα παιδιά της Μαντόνα: Η Mercy James παίζει πιάνο, η Estere χορεύει και ο David Banda είναι… ίδιος ο Prince

H Μαντόνα επέστρεψε στη σκηνή... οικογενειακώς μετά τη σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία της

Madonnas_Kids
Μετά τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της η Μαντόνα επέστρεψε στη σκηνή και μάγεψε τα πλήθη στην έναρξη της περιοδείας thw Celebration στο O2 του Λονδίνου το Σάββατο.

Η διάσημη τραγουδίστρια είχε στο πλευρό της και τα έξι της παιδιά. Η Μαντόνα ανέβηκε στη σκηνή μαζί με την 17χρονη κόρη της Mercy James η οποία έπαιξε στο πιάνο το Bad Girl.


Κλείσιμο
Οι εκπλήξεις διαδέχτηκαν η μια την άλλη και η 11χρονη κόρη της Estere έκανε θεαματική είσοδο όταν χόρεψε με χαρακτηριστική άνεση φορώντας ψηλοτάκουνες μπότες το Vogue.


Εκτός από τις δυο κόρες της στην πρεμιέρα της περιοδείας της για τα 40 χρόνια εμφανίστηκε και ο 18χρονος γιος της David Banda ο οποίος σαν άλλος Prince έπαιξε με την κιθάρα του το Let's Go Crazy. Στη συνέχεια μάνα και γιος τραγούδησαν μαζί το Mother and Father.


H Μαντόνα είχε μιλήσει για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της λέγοντας πώς το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε όταν ξύπνησε στο νοσοκομείο ήταν τα παιδιά της.

«Η πρώτη μου σκέψη όταν ξύπνησα στο νοσοκομείο ήταν τα παιδιά μου. Η δεύτερη σκέψη μου ήταν ότι δεν ήθελα να απογοητεύσω κανέναν που αγόρασε εισιτήρια για την περιοδεία μου. Δεν ήθελα επίσης να απογοητεύσω τους ανθρώπους που δούλεψαν ακούραστα μαζί μου τους τελευταίους μήνες για να δημιουργήσω το σόου μου. Δεν μου αρέσει να απογοητεύω κανέναν. 'Ήταν μια τρελή χρονιά για μένα και δεν πίστευα ότι θα τα κατάφερνα. Αλλά οι άγγελοι με προστάτευαν και τα παιδιά μου ήταν εκεί και τα παιδιά μου πάντα με σώζουν κάθε φορά. Και αν θέλετε να μάθετε ένα μυστικό για το πώς επέζησα, σκέφτηκα: "Πρέπει να επιβιώσω γι' αυτά. Πρέπει να επιβιώσω για τα παιδιά μου"».

Ειδήσεις σήμερα:

Οι δημοτικοί σύμβουλοι του Δούκα - Η δικηγόρος, κόρη πρώην δημάρχου Αθηναίων που βγήκε πρώτη σε σταυρούς

Η κόρη του Αχιλλέα Μπέου, Eve, μιλά στην Τζεφ Μοντάνα για τον πατέρα της: Μπορεί να μιλάει με γκέι αλλά είναι ομοφοβικός

Βίντεο: Το protothema.gr στο μεγαλύτερο στρατόπεδο αρμάτων περιμετρικά της Γάζας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης