Wonka: Νέο τρέιλερ με τους Τίμοθι Σάλαμε και Χιου Γκραντ

Wonka: Νέο τρέιλερ με τους Τίμοθι Σάλαμε και Χιου Γκραντ

Ήταν μια ευθεία πρόταση επειδή είναι σπουδαίος και ήταν το μόνο άτομο στο μυαλό μου που θα μπορούσε να το κάνει, δήλωσε ο σκηνοθέτης για τον διάσημο πρωταγωνιστή

wonka__1_
Δόθηκε στην δημοσιότητα το δεύτερο γεμάτο μαγεία, χαρά και περισσότερη...σοκολάτα φυσικά, τρέιλερ της ταινίας «Wonka».

Ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός Τίμοθι Σάλαμε υποδύεται τον χαρισματικό ρόλο, που δημιούργησε ο διάσημος συγγραφέας Ρόαλντ Νταλ το 1964.

Σημειώνεται ότι ο Τζιν Γουάιλντερ υποδύθηκε για πρώτη φορά τον εκκεντρικό Γουίλι Γουόνκα στη μεγάλη οθόνη το 1971 ενώ ο Τζόνι Ντεπ το 2005.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Πολ Κινγκ σε σενάριο που έγραψε μαζί με τον Αμερικανό κωμικό και συγγραφέα Σάιμον Φάρναμπι το οποίο υπόσχεται μία επική περιπέτεια αποκαλύπτοντας «πώς ο μεγαλύτερος εφευρέτης, μάγος και σοκολατοποιός του κόσμου έγινε ο αγαπημένος Γουίλι Γουόνκα που γνωρίζουμε σήμερα».

Δείτε το τρέιλερ
Κλείσιμο
Wonka | Trailer #2

Πρωταγωνιστεί ένα κορυφαίο καστ μεταξύ των οποίων οι Ολίβια Κόλμαν, Σάλι Χόκινς, Μάθιου Μπέιντον, Λούκας, Ρόουαν 'Ατκινσον και Τζιμ Κάρτερ.

Στα νέα πλάνα που «αποκαλύφθηκαν» εντυπωσιάζει και ο Χιου Γκραντ στον ρόλο του αφοσιωμένου Ούμπα Λούμπα όπου τραγουδά και «συνεργάζεται» με τον πρωταγωνιστή.

Ο Κινγκ είχε αποκαλύψει στο περιοδικό «Rolling Stone» ότι ο Σάλαμε δεν χρειάστηκε να περάσει από οντισιόν για τον ρόλο αφού είδε τις σχολικές του παραστάσεις στο YouTube. «Ήταν μια ευθεία πρόταση επειδή είναι σπουδαίος και ήταν το μόνο άτομο στο μυαλό μου που θα μπορούσε να το κάνει» είχε αναφέρει.

Η ταινία «Wonka» της Warner Bros αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της στις αίθουσες στις 15 Δεκεμβρίου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος για τη βίλα στις Σπέτσες: Ο Λεβέντης λέει ότι έχει ήσυχη τη συνείδησή του, ο Δαυίδ τον αποκαλεί «παράσιτο»

«Ξινίλα», αριστερόμετρα και «τρίχες κατσαρές» μετά το τελεσίγραφο Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ

Η στρατιωτική δράση της Τουρκίας στη Συρία απειλή για τις ΗΠΑ - Ο Μπάϊντεν παρατείνει την κατάσταση έκτακτης ανάγκης στη χώρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης