Ύστερα από μια σειρά δοκιμασιών, ένας διαγωνιζόμενος θα έπρεπε να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο.
Στον «τάκο» βρέθηκαν ο Σταμάτης Γαρδέλης, η Στέλλα Γεωργιάδου και ο Νίκος Βαμβακούλας. Όταν ο Γιώργος Λιανός και η Καλομοίρα έδωσαν το σήμα της έναρξης για το τελικό αγώνισμα, τελευταίος ήρθε ο Σταμάτης Γαρδέλης.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cw6s1xtq7n4p)
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, ο ηθοποιός να αποχωρήσει από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ, που έκανε πρεμιέρα πριν από μόλις δύο ημέρες.
«Εντάξει, παιχνίδι ήταν. Ήταν πολύ έντονο παιχνίδι τύχης και ταχύτητας», σημείωσε ο Σταμάτης Γαρδέλης λίγο πριν την αποχώρησή του.
Σε μια καθημερινότητα που κινείται σε ολοένα και πιο εντατικούς ρυθμούς, ο ποιοτικός ύπνος αναδεικνύεται ως μία από τις πιο ουσιαστικές μορφές φροντίδας του εαυτού μας. Εδώ, η επιλογή του κατάλληλου στρώματος αποκτά ιδιαίτερη σημασία, κάτι που η JYSK γνωρίζει καλά.