Ο Ιάσονας Μανδηλάςέδωσε συνέντευξη και μίλησε για την πρώτη φορά που έδωσε φιλί, αλλά και για τα παράξενα βλέμματα που αντιμετωπίζει στον δρόμο.
Ο νεαρός καλλιτέχνης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» κι ανέφερε αρχικά: «Νομίζω πως ένα από τα πρώτα μου φιλιά ήταν με την παιδική μου φίλη, την Έλια. Μετά θυμάμαι και το πρώτο μου φιλί με αγόρι, τον Κώστα. Ήταν καλοκαίρι, ήμασταν στον Γαλησσά προς το σπίτι μου, εκεί που σκάει το κύμα».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cw5g031s3kc9)
Αναφορικά με τις φορές εκείνες που κάποιος τον έκανε να νιώσει άβολα στον δρόμο, είπε: «Έχω νιώσει να με κοιτάνε παράξενα στον δρόμο και νομίζω πως ήταν μετά το coming out μου. Προσπάθησα κι εγώ λίγο να πω "έλα, πιάσε το αγόρι σου χέρι-χέρι". Εκεί όμως, την πρώτη φορά που έπεσαν τα πρώτα βλέμματα, είπα "μήπως να το αφήσω;"».
«Συνέβη κι αυτό στο μετρό, όταν μου έχωσαν μια μπουνιά που ποσώς με ενδιαφέρει... Το θέμα είναι ότι λες "γιατί να το περνάει ο όποιος άνθρωπος αυτό;". Εκεί είναι και το γαμώτο. Δεν μπορώ να θυσιάσω τη ζωή μου, γιατί ο άλλος είναι -μετά συγχωρήσεως- στόκος», πρόσθεσε κλείνοντας.
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.