Ιάσονας Μανδηλάς: Πήρα δύναμη από τον Σεργουλόπουλο και τον Καπουτζίδη για να κάνω coming out

Ιάσονας Μανδηλάς: Πήρα δύναμη από τον Σεργουλόπουλο και τον Καπουτζίδη για να κάνω coming out

«Προτιμώ να πληρώσω το κόστος για την αλήθεια μου, παρά το κόστος του να κρύβομαι και να λέω ψέματα» συμπλήρωσε

iasonas-mandilas
Ο Ιάσονας Μανδηλάς έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στη σεξουαλική του ταυτότητα και πώς πήρε απόφαση να τη δημοσιοποιήσει.

Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» κι αρχικά, αναφέρθηκε στη δισκογραφική του εταιρεία.

«Στα πρώτα βιντεοκλίπ με τα κορίτσια αισθανόμουν αμήχανα, σαν να κοροϊδεύω τον κόσμο. Το καλό ήταν πως όταν αποφάσισα να κάνω το coming out, ήταν και η εταιρεία σύμφωνη. Μέχρι σήμερα και πριν από εμένα, δεν μπορούμε να βρούμε κάποιον άλλο δισκογραφημένο τραγουδιστή ή τραγουδίστρια στην Ελλάδα που να το έχει κάνει», δήλωσε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqp2r38rz709)

«Εγώ που με αφορά, δεν μπορώ να πω ότι το έκανε ο τάδε τραγουδιστής και πήρα τη δύναμη από αυτό. Πήρα δύναμη από τον Φώτη, από τον Γιώργο Καπουτζίδη. Το είχαμε συζητήσει με την εταιρεία, γιατί ξέραμε ότι κάποια στιγμή θα συμβεί. Σε αυτούς που δεν το είπα ήταν στους γονείς μου, γιατί δεν ήθελα να με επηρεάσουν ή να μπουν στη διαδικασία να με προστατεύσουν», εξήγησε στη συνέχεια.

Όσο για την απόφασή του να προχωρήσει σε αυτή τη δημόσια παραδοχή, δήλωσε: «Το έκανα, γιατί πιέστηκα. Το προηγούμενο καλοκαίρι είχα απαντήσει σε μια ερώτηση "τι σου αρέσει σε μια κοπέλα;" σε χιουμοριστική φάση κι ένας φίλος μου μου την είπε. Εμένα αυτό με έτρωγε και με πίεζε, το ότι τώρα θα με αντιπαθούν, γιατί θα νομίζουν ότι λέω ψέματα. Με πίεζε κι ο ένας, με πίεζε κι η άλλη πλευρά και λέω "ξεκαθάρισέ το να είσαι καλά με εσένα κι αν υπάρξει κόστος, θα το πληρώσω"».

«Προτιμώ να πληρώσω το κόστος για την αλήθεια μου, παρά το κόστος του να κρύβομαι και να λέω ψέματα», πρόσθεσε ο Ιάσονας Μανδηλάς.


Ειδήσεις σήμερα:

Δίκη Πισπιρίγκου: Δεν υπήρχαν ενδείξεις πριν το επεισόδιο της Τζωρτζίνας, είπε η διευθύντρια του Καραμανδάνειου

Τρίτο «όχι» από τον Άρειο Πάγο στον συνταγματάρχη που παρενοχλούσε στρατιώτες!

Θεσσαλονίκη: Πώς ο 20χρονος κατέρρευσε στο γήπεδο 5χ5 - «Βρήκα το παιδί πεθαμένο»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης