Fame Story: Ο Νίνο και ο Τριαντάφυλλος κάνουν την εμφάνισή τους

Fame Story: Ο Νίνο και ο Τριαντάφυλλος κάνουν την εμφάνισή τους

Απόψε στις 21:00, στο Star - Δείτε το τρέιλερ

fame-story
Η αγωνία κορυφώνεται για τους σπουδαστές της Ακαδημίας και όλοι προετοιμάζονται για το 3ο Fame Story Live, την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου στις 21:00.

Οι πρόβες και τα μαθήματα συνεχίζονται πυρετωδώς στην Ακαδημία του Fame Story! Οι σπουδαστές παρακολουθούν το δεύτερο μάθημα του Fipster, ο οποίος τους δείχνει κάποιες ασκήσεις για να βρουν την «ταυτότητά» τους στα social media. Οι εντάσεις, μεταξύ των σπουδαστών, ωστόσο, δεν λείπουν.

Η είσοδος του Νίνο στην Ακαδημία δημιουργεί ένα πιο χαλαρό και χαρούμενο κλίμα. Για μία ακόμη φορά ο αγαπημένος καλλιτέχνης περνάει χρόνο με τους μαθητές και τραγουδούν όλοι μαζί κάποιες από τις επιτυχίες του. Παίζουν πιάνο, χορεύουν, διασκεδάζουν και οι σπουδαστές αφήνουν για λίγο στην άκρη τις προσωπικές τους αγωνίες.

Fame Story - trailer 9ου επεισοδίου | Τετάρτη 11.10.2023
Κλείσιμο
Για τους 15 σπουδαστές η ημέρα επιφυλάσσει μία ακόμη έκπληξη! Η Αριστέα Αλεξανδράκη είχε ζητήσει μέσω της κάμερας κάτι από τον Νίκο Κοκλώνη. Η επιθυμία της πραγματοποιείται και μάλιστα το «πακέτο» έρχεται με ένα πρόσωπο που δεν το περιμένει κανείς! Ο Τριαντάφυλλος μπαίνει στην ακαδημία και περνάει χρόνο με τα παιδιά. Συζητούν και τραγουδούν παρέα και φεύγει με την υπόσχεση ότι σύντομα θα επιστρέψει με μία νέα έκπληξη!


Ειδήσεις σήμερα:

ΣΥΡΙΖΑ: Οι τομεάρχες και αναπληρωτές τομεάρχες της ΚΟ - Έκπληξη ο Μπάρκας

Κυψέλη: Βίντεο ντοκουμέντο από το «ριφιφί» σε φαρμακείο - Ημίγυμνος ο διαρρήκτης, με πορτοκαλί γάντια και μπλούζα στο πρόσωπο

Πετρέλαιο θέρμανσης: Την Παρασκευή η έναρξη διάθεσης - Τι πρέπει να ξέρουν οι καταναλωτές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης