Η 81χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός, ανέβασε στο Instagram μια εικόνα με μαύρο φόντο, πάνω στην οποία έγραψε:
«Από τότε που έμαθα για τις φρικτές επιθέσεις στο Ισραήλ και την ομηρία αθώων πολιτών, έχω σοκαριστεί και συγκλονιστεί. Τι συνέβη με τους κανόνες εμπλοκής; Αυτή η επίθεση είναι κτηνωδία χωρίς καμία ανθρωπιά ή συμπόνια.
Δεν υπάρχουν λόγια για να εξηγήσω την παραφροσύνη αυτού που συμβαίνει και τη θλίψη που έφτασε σε αυτό το σημείο... Θλίβομαι για όλες τις μητέρες και τους πατέρες που έχασαν τα παιδιά τους.
Πρέπει να ελπίζουμε και να προσευχόμαστε για την ασφαλή επιστροφή όλων των ομήρων. Είμαι υπερήφανη που υποστηρίζω το Ταμείο Έκτακτης Ανάγκης του Ισραήλ της Εβραϊκής Ομοσπονδίας του Λος Άντζελες σε αυτή τη σπαρακτική στιγμή».
Το Growthfund Investor Summit 2026, πραγματοποιείται στις 22 Ιουνίου φιλοδοξώντας να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Ελλάδα στον νέο γεωοικονομικό χάρτη
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.