Θανάσης Βισκαδουράκης: Ο γιος μου είναι δάσκαλος για μένα

Θανάσης Βισκαδουράκης: Ο γιος μου είναι δάσκαλος για μένα

«Χαίρομαι τη ζωή με τα λίγα και όχι με τα πολλά» δήλωσε ο ηθοποιός

thanasis-viskadourakis__1_
Ο Θανάσης Βισκαδουράκης έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην οικογένειά του, την ψυχοθεραπεία, αλλά και το πώς έχασε το σπίτι του.

Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» κι αρχικά, δήλωσε: «Χαίρομαι τη ζωή με τα λίγα και όχι με τα πολλά. Υπηρετώ πιστά τη δουλειά που είχα ονειρευτεί κι έχω αγαπήσει, παρ' ότι ο ανταγωνισμός είναι αθέμιτος και σκληρός».

«Έχω σηκώσει το τηλέφωνο να ζητήσω δουλειά, αλλά δεν έχει βγει πουθενά. Έχω πολύ καιρό να κάνω τηλεόραση, μου λείπει και την αγαπώ. Περιμένω προτάσεις», συμπλήρωσε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cw4q2c9qm44x)

Κλείσιμο
Όσο για την καθημερινότητά του, είπε: «Για μένα τα λίγα είναι ευτυχία. Ο Θεός με αξίωσε στα 55 μου να ενοικιάσω ένα μεγάλο σπίτι 100 τετραγωνικών. Με έδιωξαν τον Ιούλιο από το σπίτι που έμενα».

«Ο γιος μου πηγαίνει Β' δημοτικού, μου έχει ομορφύνει τη ζωή και μου έχει χαλαρώσει την ψυχή. Ο γιος μου είναι δάσκαλος για μένα. Μέχρι να μεγαλώσω δεν είχα δασκάλους, γονείς, δεν είχα τίποτα», πρόσθεσε.

Αναφορικά με τον γιο του ανέφερε ακόμα: «Εγώ δεν είχα ζήσει με οικογένεια, οπότε μαθαίνω από τη σύζυγο ό,τι αφορά το μεγάλωμα του παιδιού. Θέλω να τρώμε όλοι μαζί και τσαντίζομαι, όταν κάποιος ασχολείται με το κινητό ή βλέπει τηλεόραση. Όταν φεύγω από το σπίτι, λέω στον γιο μου "θέλω να προσέχεις τη μαμά, στις γυναίκες φερόμαστε ωραία, πρέπει να είμαστε gentlemen". Ο γιος μου ξέρει τις δουλειές του σπιτιού, γιατί στο σπίτι κατοικούμε τρεις».


Ειδήσεις σήμερα

Οργή στα social media για τις αναρτήσεις της πρώην πορνοστάρ Μία Καλίφα υπέρ της Χαμάς

Τι είναι το τέμενος Αλ Άκσα και γιατί η Χαμάς πολεμά στο όνομά του

Τι πέτυχαν οι 23 πρώην υπουργοί και βουλευτές στην μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης