Ο Γιώργος Λιανός άνοιξε το δρόμο μέσα στην πυκνή βλάστηση και η Καλομοίρα εντόπισε το καλύτερο παρατηρητήριο για να παρακολουθούν όλα όσα θα γίνονται στα camp.
Δείτε το τρέιλερ
Μπορεί στο προηγούμενο τρέιλερ να είδαμε τη Ραχήλ Μακρή και τον Νίκο Βαμβακούλα να εγκλωβίζονται σε ένα κουτί όμως στο νέο τρέιλερ βλέπουμε αρκετά κουτιά να προσγειώνονται σε διαφορετικές τοποθεσίες του Άγιου Δομίνικου. Ποιοι κρύβονται μέσα σε αυτά και ποιες θα είναι οι πρώτες τους αντιδράσεις όταν… απελευθερωθούν;
Η συνέχεια έρχεται την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου στις 22:20 στις οθόνες μας.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.