Γιάννης Ιωαννίδης: Ο Νίκος Γκάλης στο λαϊκό προσκύνημα στο «Αλεξάνδρειο» - «Τον είχα σαν μεγάλο αδελφό» (βίντεο)

Γιάννης Ιωαννίδης: Ο Νίκος Γκάλης στο λαϊκό προσκύνημα στο «Αλεξάνδρειο» - «Τον είχα σαν μεγάλο αδελφό» (βίντεο)

«Αν μπορούσα να τον χαρακτηρίσω με μια κουβέντα, θα έλεγα πως είναι άνδρας, ό,τι είχε να σου πει, στο έλεγε απευθείας στο πρόσωπο» - «Είχε όραμα από μικρό παιδί να κάνει μεγάλη ομάδα τον Άρη»

gkalis_arthro
Την ευκαιρία να απευθύνουν το τελευταίο «αντίο» στον τεράστιο Γιάννη Ιωαννίδη είχαν σήμερα συγγενείς, φίλοι, συμπαίκτες, αθλητές, συνεργάτες. Ανάμεσά τους και ο Νίκος Γκάλης.

Η σορός του κορυφαίου Έλληνα προπονητή τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα στο Αλεξάνδρειο, λίγο πριν ο μυθικός Έλληνας προπονητής οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία.

Δείτε βίντεο με τον Νίκο Γκάλη στο λαϊκό προσκύνημα στη σορό του Γιάννη Ιωαννίδη:

Κηδεία Γιάννη Ιωαννίδη: Δήλωση Νίκου Γκάλη


Νίκος Γκάλης για Γιάννη Ιωαννίδη: «Τον είχα σαν μεγάλο αδελφό»

Κλείσιμο
«Μεγάλη συγκίνηση σήμερα για όλο τον αθλητικό κόσμο. Αν μπορούσα να τον χαρακτηρίσω με μια κουβέντα, θα έλεγα πως είναι άνδρας, ό,τι είχε να σου πει, στο έλεγε απευθείας στο προσωπό σου. Είχε όραμα από μικρό παιδί να κάνει μεγάλη ομάδα τον Άρη.

Ανδρωθήκαμε μαζί, τον είχα σαν μεγάλο αδελφό, έβαζε την ομάδα πανω από τον εαυτό του. Ήταν σπουδαίος. Είναι δύσκολη μέρα για μένα, τους Αρειανούς και όλο τον κόσμο. Ήταν δάσκαλος, πάρα πολύ σπουδαίος. Ζήσαμε πολλές καλές στιγμές και λίγες λύπες. Είναι αλήθεια πως και οι δύο μας δεν μπορούσαμε την ήττα. Ήταν ευθύς και πολλοί τον κατηγορούσαν γι' αυτό
» δήλωσε ο Νίκος Γκάλης.

Η ανάρτηση του Νίκου Γκάλη για τον Γιάννη Ιωαννίδη

Υπενθυμίζεται ότι με μια συγκινητική ανάρτηση, ο Νίκος Γκάλης αποχαιρέτησε τον Γιάννη Ιωαννίδη, που έφυγε την Τετάρτη (4/10) από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών. Αμφότεροι έζησαν μεγάλες επιτυχίες και κατέκτησαν πολλούς τίτλους τη δεκαετία του '80, συνυπάρχοντας στον σπουδαίο Άρη της εποχής.

«Έφυγε ο Γιάννης... Ένας σπουδαίος δάσκαλος για το μπάσκετ, ένας πετυχημένος επαγγελματίας, ένας νικητής», έγραψε ο Νίκος Γκάλης, που μαζί με τον Γιάννη Ιωαννίδη «οδηγό» έγραψαν ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ, με τον Άρη.

«Ζήσαμε μαζί απίστευτες στιγμές χαράς αλλά και κάποιες λιγότερες στιγμές λύπης. Νιώθω ότι έφυγε ένας δικός μου άνθρωπος, ένα μέλος της ευρύτερης οικογένειάς μου, ένας μεγάλος μου αδελφός», συνέχισε ο Νίκος Γκάλης.



«Η παρακαταθήκη του Γιάννη Ιωαννίδη στην κοινωνία μας είναι η κληρονομιά που αφήνει πίσω του ένας πρωταθλητής. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει, καλό ταξίδι φίλε μου...», κατέληξε στην ανάρτησή του, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Γιάννη Ιωαννίδη.

Ειδήσεις σήμερα:

Λούτσα: Συγκλονιστικό ντοκουμέντο – Οι έξι ποζάρουν στον φακό του Τούρκου που τους πρόδωσε

Σύνοδος Κορυφής στη Γρανάδα: Λαμπερές παρουσίες, χαμόγελα και πηγαδάκια στη δεξίωση παρά την… ασυμφωνία

Θεοδωράκης: Ποιο είναι το τρωτό σου σημείο; - Κασσελάκης: Είμαι Κριός!

Περιφερειακές & Δημοτικές Εκλογές 2023

Πώς ψηφίζω & Πού ψηφίζω: Μάθετε πού και πώς ψηφίζετε βήμα-βήμα
Οδηγός για τις Δημοτικές & Περιφερειακές Εκλογές 2023
Όλες οι Ειδήσεις για τις Δημοτικές Εκλογές 2023
- Δείτε LIVE τα αποτελέσματα των Περιφερειακών & Δημοτικών Εκλογών 2023
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης