Μπράιαν Όστιν Γκριν για τον γκέι γιο του: «Είναι κάτι άγνωστο, αλλά συναρπαστικό»

Μπράιαν Όστιν Γκριν για τον γκέι γιο του: «Είναι κάτι άγνωστο, αλλά συναρπαστικό»

«Είναι απλά η επιλογή του. Δεν με επηρεάζει καθόλου. Και αυτό προσπαθώ πάντα να λέω στους ανθρώπους: Δεν σε επηρεάζει», είπε ο ηθοποιός

Brian_Son1
Ο Μπράιαν Όστιν Γκριν μίλησε με ειλικρίνεια για το πώς βιώνει την πατρότητα αλλά και πώς αντιμετωπίζει το γεγονός ότι το μεγαλύτερο από τα πέντε του παιδιά είναι γκέι. Ο 50χρονος ηθοποιός εμφανίστηκε στο τελευταίο επεισόδιο του podcast Frosted Tips with Lance Bass και αναφέρθηκε στον μεγαλύτερο γιο του Κάσιους Λίτζα Μάρσιλ-Γκριν, ο οποίος έχει δηλώσει ανοιχτά ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Γιατί σε νοιάζει τόσο πολύ; 
«Έκανα αυτές τις συζητήσεις με τον Κάσιους, όπου πραγματικά ήθελα να καταλάβω την κατάσταση που στην αρχή μου φαίνονταν τόσο διαφορετική», είπε αρχικά ο Γκριν. «Και μετά συνειδητοποιείς, "Ω, αυτό δεν είναι καθόλου διαφορετικό". Είναι απλά η επιλογή του. Δεν με επηρεάζει καθόλου. Και αυτό προσπαθώ πάντα να λέω στους ανθρώπους: Δεν σε επηρεάζει. Γιατί σε νοιάζει τόσο πολύ; Και γιατί προσπαθείς με κάποιο τρόπο να καταπιέσεις τα συναισθήματά σου και τη γνώμη σου σε κάτι που κυριολεκτικά δεν σε επηρεάζει καθόλου».



Ο Μπας, επαίνεσε τον ηθοποιό για το «ανοιχτό μυαλό» του, προσθέτοντας ότι ο 21χρονος Κάσιους είναι τόσο τυχερός που τον έχει για πατέρα.
Κλείσιμο
«Είναι τόσο τυχερός που είναι μέλος της οικογένειά σας, γιατί πολλά παιδιά εκεί έξω δεν το έχουν αυτό», εξήγησε ο Μπας. «Και ακόμη και αν οι γονείς τους τα αποδέχονται, υπάρχουν πολλές φορές που το παιδί εξακολουθεί να ξέρει ότι εξακολουθούν να διαφωνούν με αυτό».

Συναρπαστική εμπειρία
Ο Γκριν πρόσθεσε ότι η εμπειρία που βιώνει με τον γιο του είναι συναρπαστική γιατί όλο αυτό είναι κάτι «άγνωστο» για εκείνον.

«Νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι φοβούνται το άγνωστο, ενώ εγώ όχι. Για μένα είναι συναρπαστικό. Και θέλω να μάθω γι' αυτό», δήλωσε.

Brian_Kids


Εκτός από τον Κάσιους που έχει αποκτήσει με την πρώην σύντροφό του Βανέσα Μάρσιλ, ο Γκριν είναι επίσης πατέρας των Νόα Σάνον, 11 ετών, Μπόντι Ράνσομ, 9 ετών, και Τζέρνεϊ Ρίβερ, 7 ετών, που έχει με την πρώην του Μέγκαν Φοξ.

Τον Ιούνιο του 2022 καλωσόρισε το πέμπτο του παιδί, τον Ζέιν Γουόκερ, με την νυν αρραβωνιαστικιά του, Σάρνα Μπέρτζες η οποία στάζει μέλι όταν μιλάει για εκείνον.

«Είσαι το είδος του πατέρα που θα μπορούσα μόνο να ονειρευτώ για τα παιδιά μου. Είσαι το είδος του συντρόφου για μένα που νόμιζα ότι υπήρχε μόνο στα ημερολόγιά μου. Η ζωή χωρίς εσένα ήταν αρκετά υπέροχη, αλλά η ζωή με εσένα είναι ένα όνειρο».

Η Σάρνα αποκάλεσε τη μικτή τους οικογένεια το «πιο εύκολο πράγμα που έχω κάνει ποτέ».

Ειδήσεις σήμερα:

Ανήλικος έσπασε τα δόντια 12χρονου στο προαύλιο του σχολείου


Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Όταν έχασα το μωράκι μου, μια κυρία με ρώτησε μπροστά σε όλους, πότε θα κάνω παιδί»


Διανομέας στη Θεσσαλονίκη μαχαίρωσε οδηγό ταξί μετά από καβγά στο δρόμο


Περιφερειακές & Δημοτικές Εκλογές 2023

Πώς ψηφίζω & Πού ψηφίζω: Μάθετε πού και πώς ψηφίζετε βήμα-βήμα.
Οδηγός για τις Δημοτικές & Περιφερειακές Εκλογές 2023
Όλες οι Ειδήσεις για τις Δημοτικές Εκλογές 2023
- Δείτε 
LIVE τα αποτελέσματα των Περιφερειακών & Δημοτικών Εκλογών 2023
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης