Μπράιαν Όστιν Γκριν - Βανέσα Μάρσιλ: Έξαλλος ο ηθοποιός, τον κατηγορεί ότι δεν ασχολήθηκε με τον γιο τους

Μπράιαν Όστιν Γκριν - Βανέσα Μάρσιλ: Έξαλλος ο ηθοποιός, τον κατηγορεί ότι δεν ασχολήθηκε με τον γιο τους

Ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι έχει ξεσπάσει μια διαδικτυακή κόντρα

Brian_Austin_Green_49
Ο πρώην πρωταγωνιστής του Beverly Hills 90210 Μπράιαν Όστιν Γκριν, είναι εκνευρισμένος με την πρώην σύντροφό του, Βανέσα Μάρσιλ, για τον ισχυρισμό της ότι μεγάλωσε μόνη της τον γιο τους, Κάσιους. Ο ηθοποιός μπήκε στο Instagram Story του την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου για να εκφράσει την απογοήτευσή του για τα σχόλια της Μάρσιλ, κατά τη διάρκεια κάποιων απαντήσεων στο προφίλ της στο Instagram.

Στο Q&A της, η ηθοποιός ρωτήθηκε σχετικά με τον Κάσιους, ο οποίος είναι πλέον 20 ετών. Στην απάντησή της, δήλωσε ότι μεγάλωσε μόνη της τον γιο της. Ο Μπράιαν Όστιν Γκριν, που έχει τη συνεπιμέλεια με την πρώην σύντροφό του, ήταν σαφώς αναστατωμένος με τα σχόλιά της και βρήκε την ευκαιρία να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Κλείσιμο
Ο ηθοποιός κατηγόρησε τη Μάρσιλ ότι διαδίδει ψέματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την επέκρινε επειδή δεν ήταν εκεί για τον γιο τους κατά τη διάρκεια της παιδικής του ηλικίας, ενώ είπε τα καλύτερα λόγια για τη Μέγκαν Φοξ, που στάθηκε στον γιο του, παρόλο που δεν ήταν δικό της παιδί.

Πιο συγκεκριμένα σχολίασε: «Δεν μπορώ λοιπόν να σας πω πόσο απογοητευτικό είναι να διαβάζω συνεχή ψέματα από μια γυναίκα 50+ ετών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σαν να είναι ακόμα στο λύκειο. Τα λόγια είναι φτηνά. Η Μέγκαν και εγώ κοπιάσαμε για να δώσουμε στον Κας μια ολοκληρωμένη παιδική ηλικία, αφού η μαμά του σπάνια ήταν εκεί».

Το ζευγάρι έβγαινε για τέσσερα χρόνια από το 1999 έως το 2003 και μετά τον χωρισμό, έχουν εμπλακεί σε μια μακρά διαμάχη για την κηδεμονία. Η Βανέσα Μάρσιλ είχε ισχυριστεί στο παρελθόν ότι ο Κάσιους είχε να δει τον πατέρα του σχεδόν πέντε χρόνια και ότι ο Μπράιαν και η Μέγκαν είχαν προσπαθήσει να αποκτήσουν την πλήρη κηδεμονία του γιου τους.

Ειδήσεις σήμερα:

Η διοίκηση του Εθνικού Θεάτρου ζητά διακοπή των καταλήψεων

Αυξημένη αλλά ομαλή η κίνηση στα λιμάνια για την έξοδο της Καθαράς Δευτέρας

Συγκλονιστική μαρτυρία κρατουμένου οδήγησε σε κρανίο και οστά: «Είναι του Μάριου Παπαγεωργίου» 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης