Rolling Stones: Η ιστορία της «μούσας» τους έγινε ντοκιμαντέρ

Rolling Stones: Η ιστορία της «μούσας» τους έγινε ντοκιμαντέρ

Το «Catching Fire: The Story of Anita Pallenberg» αφηγείται την κομβική συνάντηση της Ανίτα Πάλενμπεργκ με το θρυλικό συγκρότημα

Anita_4Pallenberg
Την ιστορία της Ανίτα Πάλενμπεργκ, του μοντέλου και ηθοποιού που έγινε γνωστή τις δεκαετίες του 1960 και του 1970 μετά από μια τυχαία συνάντηση με τους Rolling Stones αφηγείται το ντοκιμαντέρ «Catching Fire: The Story of Anita Pallenberg».  

Η Magnolia Pictures απέκτησε τα δικαιώματα για τη Βόρεια Αμερική του ντοκιμαντέρ που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ των Καννών.

Η Αλέξις Μπλουμ και η Σβετλάνα Ζιλ σκηνοθέτησαν την ταινία παραγωγής της SK Global Entertainment, στην οποία ακούγεται η φωνή της Σκάρλετ Τζοχάνσον ως, Ανίτα Πάλενμπεργκ βασισμένη στα γραπτά των αδημοσίευτων απομνημονευμάτων της. Η Πάλενμπεργκ αφηγείται τα πρώτα της χρόνια στη Ρώμη και τα σχολικά χρόνια της στη Γερμανία, σε μια καλλιτεχνική αλλά παραδόξως αυστηρή οικογένεια. Η Πάλενμπεργκ επαναστάτησε και σε ηλικία 19 ετών πήγε στη Νέα Υόρκη, γνωρίζοντας πολύ λίγα αγγλικά.
CATCHING FIRE: THE STORY OF ANITA PALLENBERG clip | BFI London Film Festival 2023

Άρχισε να κάνει παρέα με τον Άντι Γουόρχολ και τους συνεργάτες του. Η σκανδιναβική της εμφάνιση της χάρισε την είσοδο της στο χώρο του μόντελινγκ.

Κατά τη διάρκεια ταξιδιού της στο Μόναχο το '65, παρακολούθησε συναυλία των Rolling Stones και γνώρισε το ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος Μπράιαν Τζόουνς. Γρήγορα έγιναν ζευγάρι, αλλά πιο μακροχρόνια και ταραχώδης ήταν η σχέση με τον Κιθ Ρίτσαρντς από το 1967 έως το 1980.

Ο Κιθ Ρίτσαρντς των Rolling Stones και τα παιδιά του με την ηθοποιό, Μάρλον και Άντζελα Ρίτσαρντς, εμφανίζονται στην ταινία.

Το ντοκιμαντέρ περιλαμβάνει στιγμιότυπα που δεν έχουν προβληθεί ξανά και οικογενειακές φωτογραφίες, από τον ρόλο της στην ταινία «Barbarella» και τη ζωή της στην Ελβετία, τη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο.

Η Ανίτα Πάλενμπεργκ «είχε βαθιά επίδραση στον πολιτισμό και τα ήθη της γενιάς της» ανέφεραν, σύμφωνα με το Variety οι Έιμον Μπόουλς και Ντόρι Μπέγκλεϊ, CEO της Magnolia Pictures.

Η Magnolia σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το «Catching Fire» την ερχόμενη άνοιξη.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ  


Ειδήσεις σήμερα:

Δεν του έδιναν άσυλο και πήγε να ανατινάξει νοσοκομείο - Βίντεο από την έκρηξη που συγκλόνισε το Λίβερπουλ

Μετά το φτυάρι και το πριβέ συνεργείο ο Κασσελάκης πάει Σακελλαροπούλου και ψάχνει «μορατόριουμ» με Φίλη qw

Η τροπική καταιγίδα Φιλίπ σαρώνει τη Γουαδελούπη

Περιφερειακές
 & Δημοτικές Εκλογές 2023

Πώς ψηφίζω & Πού ψηφίζω: Μάθετε πού και πώς ψηφίζετε βήμα-βήμα.
Οδηγός για τις Δημοτικές & Περιφερειακές Εκλογές 2023
Όλες οι Ειδήσεις για τις Δημοτικές Εκλογές 2023
- Δείτε LIVE τα αποτελέσματα των Περιφερειακών & Δημοτικών Εκλογών 2023
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης