Γιώργος Λιβάνης για την παρενόχληση που δέχτηκε ο Βαγγέλης Κακουριώτης στη σκηνή: «Ήταν χαριτωμένο»

Γιώργος Λιβάνης για την παρενόχληση που δέχτηκε ο Βαγγέλης Κακουριώτης στη σκηνή: «Ήταν χαριτωμένο»

«Εντάξει, είχε πιει λίγο παραπάνω, ανέβηκε στη σκηνή και πήγε λίγο πιο κοντά σε έναν καλλιτέχνη, δεν είναι τόσο τραγικό» είπε ο ταργουδιστής

libanis_kakouriwtis87
Τον γύρο του διαδικτύου έκανε πριν λίγες μέρες η άβολη κίνηση της τρανς Mia Karolys να ανέβει στη σκηνή την ώρα που τραγουδούσε ο Βαγγέλης Κακουριώτης.

Αν και ο τραγουδιστής θεώρησε το συμβάν σεξουαλική παρενόχληση, ο Γιώργος Λιβάνης το «βρήκε πολύ χαριτωμένο», οπως δήλωσε στα τηλεοπτικά συνεργεία που απέσπασαν μερικές δηλώσεις του, το βράδυ της Δευτέρας 2 Οκτωβρίου.

Δείτε το βίντεο μετά το 02:40
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvyqhgti8889)

«Μου έχει συμβεί κι εμένα παρόμοιο περιστατικό με αυτό που συνέβη στον Βαγγέλη Κακουριώτη. Νομίζω ότι είναι κάτι που συμβαίνει πολύ συχνά. Απλά έτυχε το συγκεκριμένο να τραβηχτεί σε βίντεο και να ανέβει στα social media. Αυτό που είδα εγώ ήταν πολύ χαριτωμένο. Είδα κάτι σχόλια… Εντάξει, ένας άνθρωπος που είχε πιει λίγο παραπάνω, ανέβηκε στη σκηνή και πήγε λίγο πιο κοντά σε έναν καλλιτέχνη. Δεν είναι κάτι τόσο τραγικό» είπε ο Γιώργος Λιβάνης.

Το βίντεο με τον Βαγγέλη Κακουριώτη και το τρανς μοντέλο
Κλείσιμο

«Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση» λέει ο Βαγγέλης Κακουριώτης
Μετά τον σάλο που προκάλεσε στα social media το βίντεο, όπου η Mia Karolys τον ενοχλεί την ώρα που τραγουδάει, ο Βαγγέλης Κακουριώτης είπε στο «Πρωινό», ότι: «Επειδή ήταν η πρώτη μας εμφάνιση είχαμε πάρα πολύ άγχος, κυρίως θυμάμαι θολά έτσι κάποια πράγματα. Κυρίως θυμήθηκα βλέποντας τα βίντεο και εγώ. Για να είμαι ειλικρινής η συγκεκριμένη κοπέλα δεν ήταν έντονη εξαρχής, αλλά σιγά-σιγά, κλιμακωτά άρχισε να γίνεται έντονη, οπότε μας ξάφνιασε όλους, και τους συνεργάτες μου και τον κόσμο».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvvazzv8sm7l)

«Μου έκανε πάρα πολλή εντύπωση, πέρα από το ότι επέλεξε να το κάνει αυτό γιατί είναι σεξουαλική παρενόχληση, ότι η παρέα της δεν αντέδρασε. Ενώ το μαγαζί έστειλε κάποιον να επιχειρήσει να την κατεβάσει με ευγενικό τρόπο» πρόσθεσε στη συνέχεια. Σχετικά με τη διάρκεια του συμβάντος δήλωσε: «Συνολικά πρέπει να ήταν - τώρα μια εκτίμηση κάνω έτσι - κανά 5λεπτο, 4λεπτο. Το βίντεο ξεκινά από κάποια στιγμή και μετά. Ήταν λίγο πιο πριν ακόμα πάνω, απλά χόρευε γύρω».

Για το αν μίλησε με την κοπέλα ο Βαγγέλης Κακουριώτης απάντησε: «Μαζί μου δεν επικοινώνησε, τη δέχομαι παρόλα αυτά τη συγγνώμη. Έχω δεχτεί άλλες εκδηλώσεις θαυμασμού, σε μικρότερη όμως ηλικία, οι οποίες ήταν γεμάτες αγάπη και θαυμασμό. Αισθάνθηκα άβολα, ανέφερα σε μια συνέντευξή μου ότι δεν θέλω να με ακουμπάνε άνθρωποι που δεν τους το επιτρέπω ή δεν τους ξέρω, και που δεν καταλαβαίνουν τα αυτονόητα».

Kλείνοντας ο τραγουδιστής είπε: «Ήταν έντονη, με έφερε σε αμήχανη θέση, δεν θεωρώ ότι θα του έδινα συνέχεια (σ.σ. του περιστατικού). Ήταν σεξουαλική παρενόχληση ναι, αλλά το πόσο παρενόχληση ήταν προσδιορίζεται και από άλλες παραμέτρους, δηλαδή εν προκειμένω: το έκανε δημόσια, είχε πιεί αλκόολ - δεν ήταν η λογική της καθαρή ήταν κυρίως το ένστικτό της - ζήτησε συγγνώμη που για εμένα δείχνει κάτι. Και δεν συνηθίζω και εγώ να καταδικάζω τους ανθρώπους εκμεταλλευόμενος μια στιγμή αμήχανη ή άτυχη».


Φωτογραφία: NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ



Ειδήσεις σήμερα:

Δεν του έδιναν άσυλο και πήγε να ανατινάξει νοσοκομείο - Βίντεο από την έκρηξη που συγκλόνισε το Λίβερπουλ

Μετά το φτυάρι και το πριβέ συνεργείο ο Κασσελάκης πάει Σακελλαροπούλου και ψάχνει «μορατόριουμ» με Φίλη qw

Η τροπική καταιγίδα Φιλίπ σαρώνει τη Γουαδελούπη

Περιφερειακές
 & Δημοτικές Εκλογές 2023

Πώς ψηφίζω & Πού ψηφίζω: Μάθετε πού και πώς ψηφίζετε βήμα-βήμα.
Οδηγός για τις Δημοτικές & Περιφερειακές Εκλογές 2023
Όλες οι Ειδήσεις για τις Δημοτικές Εκλογές 2023
- Δείτε LIVE τα αποτελέσματα των Περιφερειακών & Δημοτικών Εκλογών 2023

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης