Η Χριστίνα Παππά παραμένει στη Μύκονο, καθώς δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο νησί.
Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας ανέβασε την Κυριακή 1η Οκτωβρίου μια φωτογραφία στην οποία φοράει μπικίνι και ποζάρει σε ξαπλώστρα παραλίας.
Στα στιγμιότυπα όπου δημοσίευσε (προφανώς με ευρυγώνιο φάκο) φάνηκε αρκετά διαφορετική σε σχέση με άλλες της αναρτήσεις με τα πόδια της να θυμίζουν περισσότερο αυτά της Αντριάνας Σκλεναρίκοβα.
Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «Καλό μήνα! Καλή διάθεση! Χαρά, υγεία, αγάπη».
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.