Ωρωπός: Αρματοφόρο που συμμετείχε στον «Παρμενίωνα» παρέσυρε και σκότωσε 70χρονη
Η άτυχη γυναίκα προσπάθησε να διασχίσει κάθετα τον δρόμο, την ώρα που περνούσε στρατιωτική φάλαγγα - Διακομίστηκε στον «Ευαγγελισμό», όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της
Ηλικιωμένη γυναίκα παρασύρθηκε από αρματοφόρο το πρωί της Κυριακής στον Ωρωπό. Πιο συγκεκριμένα, το περιστατικό έλαβε χώρα, όταν η 70χρονη επιχείρησε να περάσει τον δρόμο επί της λεωφόρου Αθηνών 15.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το αρματοφόρο συμμετείχε στην άσκηση «Παρμενίων» και, στο πλαίσιο αυτό, πήγαινε να φορτώσει άρματα.
Της στρατιωτικής φάλαγγας προηγείτο η αστυνομία. Είχαν περάσει τρία φορτηγά με άρματα. Στο τέταρτο, το οποίο πήγαινε αργά, με ταχύτητα μόλις 20 χιλιομέτρων, πετάχτηκε μπροστά η άτυχη γυναίκα, προσπαθώντας να διασχίσει κάθετα τον δρόμο.
Το στρατιωτικό όχημα παρέσυρε τη γυναίκα, η οποία διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.