Η ηθοποιός πήρε μέρος στη στήλη της «ανάκρισης» για τη εκπομπής «Breakfast@Star», όπου αρχικά είπε:
«Πάντα υπέκυπτα στο χρώμα του χρήματος. Πήρα χοντρά χρήματα από τη φωτογράφιση στο Playboy. Θα τσιτσιδωνόμουν ξανά, σίγουρα. “Κρατιέμαι” καλά».
Δείτε το βίντεο
Για τις δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν αναφορικά με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, είπε με χιούμορ:
«Είμαι τεκνατζού, τι να κάνουμε; Όταν δω τον Κωνσταντίνο Βασάλο θα του την “πέσω” και θα του πω “παντρέψου με”. Πάω και φυλακή για τον Βασάλο! Τελείωσε!».
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.