Συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Ιωαννίδουκαι μίλησε τόσο για την ίδια, όσο και για τη σχέση της με τη Ναταλία Γερμανού, αλλά και τις τραυματικές εμπειρίες που έχει ζήσει.
Μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», η Μαρία Ιωαννίδου αρχικά δήλωσε: «Σας αρέσω, δεν σας αρέσω, είμαι έπος! Αισθάνομαι λίγο Τσέχωφ, λίγο Ντοστογιέφσκι, λίγο Καβάφης με την αυτοβιογραφία μου».
Όσο για τη σχέση της με τη Ναταλία Γερμανού, την κόρη του άλλοτε συζύγου της, Φρέντυ Γερμανού, δήλωσε: «Η Ναταλία είναι άτομο λίγο μοναχικό, από επιλογή. Δεν βρισκόμαστε συχνά. Όταν είχα καρκίνο τηλεφωνούσε, αλλά δεν πέρασε να με δει. Την αγαπώ, αλλά δεν έχουμε στενή επαφή που αν μου τύχει κάποιο πρόβλημα, θα την πάρω να της το πω».
Glomex Player(40599v1wl82wi2dg, v-cn6yr8zlpwip)
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις αποφάσεις που έχει πάρει στη ζωή της και για τις οποίες έχει μετανιώσει. «Έχω μετανιώσει φρικτά που έκανα τόσες πολλές αμβλώσεις. Κάναμε εξωσωματική με τον Φρέντυ Γερμανό. Πέτυχε κι έπαθε τον καρκίνο και μου πέθανε. Το γράφω στο βιβλίο ότι ο Θεός με τιμώρησε. Μου είπε "σκότωσες τόσα παιδιά, δεν θα έχεις παιδί εσύ"», είπε χαρακτηριστικά.
Όπως εξήγησε στη συνέχεια, είχε και αρκετές αποβολές. Μια από αυτές, συνέβη πάνω στη σκηνή. «Απέβαλα πάνω στη σκηνή, ενώ χόρευα. Ήμουν κάποιων μηνών κι έβαλα αμέσως τα κλάματα. Με πήγαν στο νοσοκομείο αμέσως», εξηγεί.
Τέλος, για την περιπέτειά της με τον καρκίνο του μαστού, η ηθοποιός δήλωσε: «Είμαι νέα, έχω ρόλους γκόμενας και θα μου κόψεις τον μαστό; Είπα στον γιατρό "αν με εγχειρίσεις και βρεις μέσα όγκο να το κόψεις, αλλιώς όχι". Και δεν μου το έκοψε, το έχω».
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.