Πέντε χρόνια μετά τη συμμετοχή της στο GNTM, η Μικαέλα Φωτιάδηδεν δείχνει πολύ διαφορετική.
Το ξανθό μοντέλο έδωσε το παρών στο πάρτι γνωστής καφετέριας στο Περιστέρι, μαζί με καλούς φίλους.
Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε, ενώ πόζαρε δίπλα στις φίλες της, με την Μικαέλα Φωτιάδη να είναι ντυμμένη με ένα τζάκετ στο χρώμα του δέρματος, μαύρο τοπ κι ένα τζιν.
Μαζί της μάλιστα, ήταν η Μέγκι Ντρίο, με την οποία στο παρελθόν είχαν πολύ καλές σχέσεις, όσο βρισκόταν στο GNTM. Εκείνες και η Εύη Ιωαννίδου ήταν η «τριάδα» του διαγωνισμού μοντέλων.
Η Μικαέλα Φωτιάδη λίγο μετά τη συμμετοχή της στο GNTM, είχε βρεθεί και στο My Style Rocks, από όπου όμως είχε αποχωρήσει πολύ νωρίς.
Για 17η χρονιά το Stelios Philanthropic Foundation και ο ιδρυτής του, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, επιβραβεύουν νέους επιχειρηματίες με καινοτόμες και δυναμικές επιχειρήσεις.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Με το Outdoor Cooking ecosystem, η Miele επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της σύγχρονης φιλοξενίας, μεταφέροντας την premium κουζίνα στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού