Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Σε κακή οικονομική κατάσταση η μητέρα της - «Δυσκολεύεται να πληρώσει τους λογαριασμούς της»

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Σε κακή οικονομική κατάσταση η μητέρα της - «Δυσκολεύεται να πληρώσει τους λογαριασμούς της»

Η Λιν Σπίαρς αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες και πηγή από το περιβάλλον της υποστηρίζει πως φταίει η ποπ σταρ

mpritnei-spiars__22_
Σε κακή οικονομική κατάσταση βρίσκεται η μητέρα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, ενώ μετά βίας τα «βγάζει πέρα».

Η μητέρα της σταρ σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six, εργάζεται αυτή την περίοδο ως αναπληρώτρια δασκάλα, για να καταφέρει να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της.

«Δυσκολεύεται να πληρώσει τους λογαριασμούς της», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της, ενώ πρόσθεσε: «Ήδη έχει εργαστεί πολλές φορές ως αντικαταστάτρια σε πολλές τάξεις στο σχολείο».

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, η Λιν Σπίαρς βρίσκεται στην κατάσταση αυτή και μερίδιο ευθύνης φέρει και η κόρη της, Μπρίτνεϊ.

«Η περίπλοκη σχέση της με την Μπρίτνεϊ επηρέασε σοβαρά την οικονομική της κατάσταση», υποστηρίζει η ίδια πηγή, χωρίς ωστόσο να εξηγήσει την ευθύνη που φέρει η τραγουδίστρια της ποπ.

Όλο το προηγούμενο διάστημα, οι σχέσεις της Μπρίτνεϊ Σπίαρς με την οικογένειά της ήταν τεταμένες, όμως μετά το διαζύγιό της από τον Σαμ Ασγκάρι, φαίνεται πως τα πράγματα έφτιαξαν μεταξύ τους.

Σύμφωνα με παλαιότερο δημοσίευμα, η Λιν αποφάσισε να κάνει το πρώτο βήμα για συμφιλίωση έχοντας «δεσμευτεί να επανορθώσει με την κόρη της».

Τον περασμένο Μάιο, ενθουσιασμένη από τη συνάντηση που είχε με τη μητέρα της, μετά από τόσα χρόνια, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Κλείσιμο
Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από την παιδική της ηλικία και στη λεζάντα, με την οποία το συνόδευσε εξήγησε πόσο χαρούμενη είναι που μπορεί να πιει καφέ με τη μητέρα της μετά από 14 χρόνια.

«Η γλυκιά μου μαμά εμφανίστηκε στην πόρτα μου χθες, μετά από 3 χρόνια... έχει περάσει τόσος καιρός ... με την οικογένεια υπάρχουν πάντα πράγματα που πρέπει να διορθωθούν ... αλλά ο χρόνος γιατρεύει όλες τις πληγές !!! Και αφού μπόρεσα να επικοινωνήσω με όσα κράτησα για πάρα πολύ καιρό, νιώθω τόσο ευλογημένη που μπορέσαμε να προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πράγματα ΣΩΣΤΑ !!! Σε αγαπώ 💕 τόσο πολύ !!! Πςςςςς... Είμαι τόσο ευλογημένη που μπορούμε να πιούμε καφέ μαζί μετά από 14 χρόνια !!! Πάμε για ψώνια μετά !!!», έγραψε.


Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Απείλησαν με σουγιά μαθήτρια σε εργαστήριο σχολείου στο Ηράκλειο και της έσκισαν τη φόρμα


Ολάζουον για Αντετοκούνμπο: «Ακόμα ψάχνει τρόπους να βελτιώνει το παιχνίδι του, αυτό λέει πολλά για εκείνον»


Φίλης κατά Κασσελάκη: Είναι κάτι μεταξύ Πέπε Γκρίλο και Τραμπ, τον ψήφισαν όσοι δεν έχουν σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης