Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η ανάρτησή της για την επανασύνδεση με τη μητέρα της - «Ο χρόνος γιατρεύει όλες τις πληγές»

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η ανάρτησή της για την επανασύνδεση με τη μητέρα της - «Ο χρόνος γιατρεύει όλες τις πληγές»

Η ποπ σταρ αποκατέστησε τη σχέση της με τη μητέρα της - Είχε να τη δει τρία χρόνια

mpritnei-spiars__4_
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς συναντήθηκε για πρώτη φορά με τη μητέρα της, μετά από χρόνια και δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της.

Οι σχέσεις της ποπ σταρ με την οικογένειά της είναι τεταμένες όλον αυτόν τον καιρό, λόγω της υποχρεωτικής κηδεμονίας, στην οποία την είχε υποβάλει ο πατέρας της.

Ως αποτέλεσμα, είχε αποκοπεί από όλους τους συγγενείς της, ενώ κατηγορούσε και τη μητέρα της για προδοσία.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα του TMΖ, η Λιν Σπίαρς έφτασε στο αεροδρόμιο του Λος 'Αντζελες και μεταφέρθηκε στο σπίτι του φίλου και μάνατζερ της τραγουδίστριας, Κέιντ Χάντσον. Έπειτα, με ένα uber έφτασε στο σπίτι της κόρης της, όπου παρέμεινε για περίπου 30 λεπτά. Στη συνάντηση ήταν παρών και ο συζυγός της σταρ, Σαμ Ασγκάρι.


Κλείσιμο
Η ποπ τραγουδίστρια ήξερε ότι η μητέρα της θα ερχόταν να τη δει, αλλά δεν ήξερε πότε ακριβώς, δήλωσε το δημοσίευμα του ΤΜΖ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι σχέσεις μητέρας και κόρης έχουν εξομαλυνθεί σε έναν βαθμό, καθώς η Λιν αποφάσισε να κάνει το πρώτο βήμα για συμφιλίωση έχοντας «δεσμευτεί να επανορθώσει με την κόρη της».

Ενθουσιασμένη από τη συνάντηση με τη μητέρα της, μετά από τόσα χρόνια, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από την παιδική της ηλικία και στη λεζάντα, με την οποία το συνόδευσε εξήγησε πόσο χαρούμενη είναι που μπορεί να πιει καφέ με τη μητέρα της μετά από 14 χρόνια.

«Η γλυκιά μου μαμά εμφανίστηκε στην πόρτα μου χθες, μετά από 3 χρόνια... έχει περάσει τόσος καιρός ... με την οικογένεια υπάρχουν πάντα πράγματα που πρέπει να διορθωθούν ... αλλά ο χρόνος γιατρεύει όλες τις πληγές !!! Και αφού μπόρεσα να επικοινωνήσω με όσα κράτησα για πάρα πολύ καιρό, νιώθω τόσο ευλογημένη που μπορέσαμε να προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πράγματα ΣΩΣΤΑ !!! Σε αγαπώ 💕 τόσο πολύ !!! Πςςςςς... Είμαι τόσο ευλογημένη που μπορούμε να πιούμε καφέ μαζί μετά από 14 χρόνια !!! Πάμε για ψώνια μετά !!!», έγραψε.

Δείτε την ανάρτηση:




Ειδήσεις σήμερα:

Survivor All Star: Οι Κόκκινοι στη Νέα Υόρκη και ο Μαρτίκας στο Κερατσίνι - Δείτε βίντεο

Η ομολογία του 42χρονου «χασάπη της Βαρβακείου»: «Της άρπαξα το μαχαίρι και άρχισα να την καρφώνω»

Με συνοπτικές διαδικασίες το τέλος στην αυτοκριτική από Τσίπρα - Το παρασκήνιο της Κεντρικής Επιτροπής

----------------


Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση

Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης