Ο Σωτήρης Τσαφούλιας έκανε δηλώσεις κι αναφέρθηκε τόσο στην καριέρα του, όσο και στις απόψεις του, οι οποίες συχνά γίνονται θέμα συζήτησης.
Ο γνωστός σκηνοθέτης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Fay's Time». Αρχικά, αναφέρθηκε στο επάγγελμά του.
«Ένας σκηνοθέτης οφείλει να είναι ανοιχτός στις υποδείξεις του ηθοποιού. Με εκπλήσει ότι προκαλώ αίσθηση, όταν λέω το αυτονόητο», τόνισε.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cvtn1crjzdwh)
Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Όλα έχουν να κάνουν με το αυτονόητο. Όλα έχουν να κάνουν με την ενσυναίσθησή μας. Όταν πεθαίνει ένας άνθρωπος, φτωχαίνει όλη η ανθρωπότητα. Ζούμε σε μία εποχή, που οι αριθμοί είναι πιο σημαντικοί από τους ανθρώπους».
Όσο για τη σύγχρονη κοινωνία, ο Σωτήρης Τσαφούλιας ανέφερε: «Είμαστε φυγόπονοι. Θέλουμε να αλλάξει κάτι, αλλά να μην υποφέρουμε εμείς από την αλλαγή».
Τέλος, εξέφρασε το «παράπονό» του από τα ΜΜΕ. «Κινηματογραφώ από το 2010 κι αποθεώθηκα για ένα πεντάλεπτο στην εκπομπή της Φαίης. Δεν ασχολήθηκε κανείς με την ουσία του έργου μου, αλλά με μία δήλωση που έκανα σαν άνθρωπος», σημείωσε κλείνοντας.
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας