Βάνα Μπάρμπα: «Η χώρα του φθόνου δεν σου συγχωρεί ποτέ την ομορφιά»

Βάνα Μπάρμπα: «Η χώρα του φθόνου δεν σου συγχωρεί ποτέ την ομορφιά»

«Η ομορφιά είναι τεράστια δύναμη, το ταλέντο μου είναι η ομορφιά μου» συμπλήρωσε η ηθοποιός

vana-mparmpa
Η Βάνα Μπάρμπα έδωσε συνέντευξη και μίλησε για το επάγγελμά της, αλλά και την προσωπική της ζωή.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό» και αρχικά, αναφέρθηκε στην περιπέτεια της υγείας της.

«Τώρα είμαστε καλά. Πιστεύω πολύ στην ψυχική υγεία, πιστεύω ότι όλα ξεκινούν από εκεί, από το κομμάτι της ψυχής. Οι άνθρωποι βαλλόμαστε από παντού, τρέχουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ, ανταγωνισμός, οικογένεια. Εγώ βρέθηκα αντιμέτωπη με τα λάθη μου. Οι αρρώστιες ξεκινούν όλες από την ψυχή. Όταν δεν είσαι καλά, δεν έχεις χαρά, ζούμε σε μια εποχή που δεν μας δίνει χαρά», είπε χαρακτηριστικά.

«Εξακολουθώ να το βιώνω περίεργα, προσπαθώ να βρω τον εαυτό μου, να κρατηθώ σοβαρά, το "όχι" μου να είναι "όχι". Όταν έχεις μια πορεία είναι πολύ σημαντικό να μείνεις αξιοπρεπής. Καταρχάς, δεν θέλω να μιλάω για αυτό, είναι ένα πράγμα πολύ περίεργο», συμπλήρωσε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cvtkxrcuvqtl)

Όπως είπε στη συνέχεια, πήρε ένα πολύ σημαντικό μάθημα από τη μάχη που έδωσε. «Νομίζω ότι ήμουν πολύ μόνη στην ουσία. Ξέρεις, ακόμα κι οι φίλοι στα δύσκολα εξαφανίζονται. Βέβαια, είμαι βαθύτατα ευγνώμων, δεν περίμενα ότι θα με στηρίξουν άνθρωποι που τους λοιδορούσα, που μιλούσα άσχημα για αυτούς. Έρχονται τα μεγάλα γεγονότα στη ζωή μας για να μας δώσουν να καταλάβουμε τα λάθη μας. Έμειναν άνθρωποι δίπλα μου, οι οποίοι δεν είχα υπολογίσει ποτέ τη βοήθειά τους. Όταν ο καπετάνιος χάσει το τιμόνι, τα ποντίκια πέφτουν πρώτα. Είχα πολλά ποντίκια δίπλα μου δυστυχώς. Έκανα λάθος επιλογές, με την περιπέτεια της υγείας μου έγινε ένα ξεκαθάρισμα», εξήγησε.

Όσο για τους συντρόφους που πέρασαν από τη ζωή της, είπε: «Εμείς οι άνθρωποι των media είμαστε λίγο κακομαθημένοι, τα είχαμε όλα στα πόδια μας, δεν βλέπαμε ανθρώπους σοβαρούς, οι οποίοι μας εκτίμησαν. Η εξουσία της τηλεόρασης μας αλλάζει, ερωτεύτηκα τους άνδρες που ήρθαν στη ζωή μου, αλλά όχι όσο τους άξιζε. Φυσικά, ήμουν υπερόπτης. Εμείς οι άνθρωποι των media δεν βλέπουμε, μπαίνουμε κάπου και είναι όλα τα φώτα πάνω μας, δεν μπορούμε να έχουμε σωστή κρίση να δούμε ότι αυτός ο άνθρωπος θα μας πιάσει το χέρι, θα μας δώσει αγάπη. Πού να τα δούμε εμείς όλα αυτά; Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν. Σκεφτόμαστε τα φώτα, τα εξώφυλλα...».

«Γι' αυτό αγαπώ και πιστεύω, ο πόνος μας δείχνει την πραγματική κατάσταση των γεγονότων. Μπορεί να πονάς, αλλά εκεί καταλαβαίνεις τι γίνεται. Στη χαρά και στο πάρτι όλοι δίπλα είναι. Για να δεις, μόλις χάσεις τα πάντα. Εγώ έχασα τα πάντα πολλές φορές στη ζωή μου. Να ξέρεις ότι δεν μασάω, οι γυναίκες είναι οι πιο δυνατές», πρόσθεσε.

Αναφορικά με τα επαγγελματικά της και την αποχή της από την τηλεόραση, είπε: «Σίριαλ δεν κάνω, δεν ξαναγυρίζω. Δεν μπορώ να είμαι, δεν αντέχω τον χρόνο. Δεν μπορώ να βλέπω την άλλη να είναι 20 χρόνια μεγαλύτερή μου και τα κοντινά... Θα μου πεις ο ηθοποιός δεν έχει ανάγκη, αλλά εγώ δεν ανήκω στην κατηγορία των ηθοποιών που μπορώ να μάθω απ' έξω τη Μήδεια. Εγώ πρέπει να είμαι η εικόνα μου κι η εικόνα μου δεν μπορεί να είναι εκτεθειμένη, γιατί μεγάλωσα. Όλοι πρέπει να έχουμε το γνώθι σε αυτόν. Σε αυτή τη χώρα, τα άλογα τα σκοτώνουν όταν μεγαλώνουν, ειδικά αν είναι θηλυκά. Το 50-55 είναι όπως έκαναν οι Σπαρτιάτες στον Καιάδα».

Τέλος, δήλωσε πως «το ταλέντο της είναι η ομορφιά της». «Η ομορφιά είναι τεράστια δύναμη. Το ταλέντο μου είναι η ομορφιά μου. Όμως από εκεί και πέρα, ένας άνθρωπος έχει να δώσει πολλά. Μην το κάνουμε το λάθος με τις γυναίκες που μεγαλώνουν», είπε, με τον Γιώργο Λιάγκα να τονίζει εκείνη τη στιγμή πως δεν είναι μόνο η ομορφιά το ταλέντο της, αλλά κι οι υποκριτικές της ικανότητες.

«Σοβαρολογείς; Σε αυτή τη χώρα δεν θα το πει κανείς αυτό. Η χώρα του φθόνου δεν σου συγχωρεί ποτέ την ομορφιά», είπε κλείνοντας.



Ειδήσεις σήμερα:

Απείλησαν με σουγιά μαθήτρια σε εργαστήριο σχολείου στο Ηράκλειο και της έσκισαν τη φόρμα


Ολάζουον για Αντετοκούνμπο: «Ακόμα ψάχνει τρόπους να βελτιώνει το παιχνίδι του, αυτό λέει πολλά για εκείνον»


Φίλης κατά Κασσελάκη: Είναι κάτι μεταξύ Πέπε Γκρίλο και Τραμπ, τον ψήφισαν όσοι δεν έχουν σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης