Μπελούτσι: «Έκλεψε» τις εντυπώσεις η κόρη της σε σόου μόδας - Δείτε φωτογραφίες

Μπελούτσι: «Έκλεψε» τις εντυπώσεις η κόρη της σε σόου μόδας - Δείτε φωτογραφίες

Η Ντέβα Κασέλ θύμισε τη μητέρα της σε νεαρή ηλικία και ξεχώρισε από τις άλλες «μούσες» του Dior στο Παρίσι

Μπελούτσι: «Έκλεψε» τις εντυπώσεις η κόρη της σε σόου μόδας
Deva_Cassel-arthrou
Η Ντέβα Κασέλ είναι μόνο 19 χρονών και έχει ήδη περπατήσει σε πασαρέλες για τους μεγαλύτερους οίκους μόδας του κόσμου. 

Η κόρη της Μόνικα Μπελούτσι και του Βενσάν Κασέλ, μπορεί να χρωστά πολλά στους διάσημους γονείς της για την αστραπιαία επιτυχία της στον χώρο του μόντελινγκ, αλλά εκτός από τα δύο της επίθετα, ένα μεγάλο όπλο της είναι και το περιζήτητο πρόσωπό της.

Ως «μούσα» του οίκου Dior, «μαγνήτισε» τα βλέμματα όσων παρακολούθησαν την επίδειξη μόδας στο Παρίσι. Θύμισε αρκετά την μητέρα της σε νεαρή ηλικία, καθώς περπατούσε και πόζαρε μέσα σε ένα μαύρο σύνολο. 

Οι φωτογραφίες της Κασέλ από το fashion show του οίκου Dior
deva983
Κλείσιμο
deva9834334
deva983433
deva9834
Με τη σειρά της, η Ιταλίδα σταρ, Μόνικα Μπελούτσι, αποθέωσε την κόρη της, αναρτώντας στιγμιότυπα της μικρής Ντέβα στο Instagram της, με τους πάνω από 5 εκατομμύρια ακολούθους.

Η ανάρτηση της Μόνικα Μπελούτσι

Η viral πασαρέλα της στο νησί των Συρακουσών
Η είσοδος της Κασέλ στο μόντελινγκ έγινε σχετικά αθόρυβα, μέχρι την πασαρέλα της τον Ιούλιο του 2022. Ακολουθώντας τα βήματα της μητέρας της, η Κασέλ περπάτησε στην πασαρέλα του διάσημου ιταλικού οίκου μόδας και εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους και όσους παρακολούθησαν βίντεο από το σόου μόδας.

Δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη η ομοιότητα της Κασέλ με τη μητέρα της, αφού τα βασικά χαρακτηριστικά του προσώπου της θυμίζουν πολύ τη μεσογειακή ομορφιά της Μόνικα Μπελούτσι. Φορώντας ένα λευκό, διάφανο φόρεμα με κεντήματα και δαντέλα, η Ντέβα περπάτησε στην Piazza del Duomo, στο νησί των Συρακουσών.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την πασαρέλα της Κασέλ





deva-cassel03



Η Ντέβα Κασέλ και η καριέρα της ως μοντέλο
Πριν ακόμη συμπληρώσει τα 18 έτη, η Ντέβα Κασέλ ήταν ήδη ένα πολλά υποσχόμενο πρόσωπο στον χώρο του μόντελινγκ, μιας και αποτελεί ήδη ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα, ενώ έχει ήδη περπατήσει σε σόου κι άλλων διάσημων οίκων μόδας.

Μία από τις πιο χαρακτηριστικές επαγγελματικές φωτογραφήσεις της, ήταν πριν μήνες για το περιοδικό «Muse». Στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει τότε, η Ντέβα Κασέλ μίλησε για την είσοδό της στον κόσμο του μόντελινγκ και τους διάσημους γονείς της.



Λίγο πριν τελειώσει το σχολείο, είχε πει: «Φέτος μελετάω αρκετά, τελειώνω με το σχολείο μου. Αφιερώνω όμως, χρόνο στην οικογένεια, τους φίλους μου, το αγόρι μου και φυσικά, στον εαυτό μου για να μπορώ να επικεντρωθώ στα χόμπι μου και να ξεκουραστώΜπήκα στον κόσμο του μόντελινγκ από μικρό κορίτσι. Χάρη στη μητέρα μου και τον πατέρα μου, που με έπαιρναν μαζί τους συνέχεια στον χώρο της εργασίας τους. Όταν όμως, μπήκα κανονικά σε αυτόν τον κόσμο πριν κάποια χρόνια κι έπρεπε να κάνω μία πόζα, ένιωσα την σπίθα. Ήταν η στιγμή που κατάλαβα ότι ήθελα να γίνω μέρος αυτού του κόσμους».



Όσο για τους γονείς της, η Ντέβα Κασέλ ανέφερε πως παρά τη δημοσιότητά τους ποτέ δεν τους είδε σαν celebrities.

«Για εμένα, ήταν πάντα οι γονείς μου. Φυσικά, έχουν εκπληκτικό ταλέντο κι είμαι πολύ περήφανη για όσα έχουν καταφέρει ως τώρα, αλλά αυτό δεν τους αλλάζει στα μάτια μου», ανέφερε η 18χρονη, ενώ πρόσθεσε πως η συμβουλή των γονιών της ήταν να προστατεύει πάντα τον εαυτό της και να προσέχει πώς χρησιμοποιεί τη δημόσια εικόνα της, πράγμα που τηρεί μέχρι και σήμερα.



Φωτογραφίες: Getty Images, SplashNews.com / Ideal Image

Δείτε βίντεο: Μπελούτσι: «Έκλεψε» τις εντυπώσεις η κόρη της σε σόου μόδας
Μπελούτσι: «Έκλεψε» τις εντυπώσεις η κόρη της σε σόου μόδας


Ειδήσεις σήμερα:

Άνω κάτω ο ΣΥΡΙΖΑ: Οι βολές Φίλη, η άρνηση Αχτσιόγλου και οι «εξουσίες» Πολάκη

Οι 14+1 «άγνωστοι» Έλληνες μεγιστάνες με πάνω από $2 δισ. περιουσία

Η Έλενα Ακρίτα την «πέφτει» στην ΕΦΣΥΝ για τον… υπέρκομψο Τάιλερ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης