Ντέβα Κασέλ: Η κόρη της Μόνικα Μπελούτσι και του Βενσάν Κασέλ δηλώνει έτοιμη να κατακτήσει τον κόσμο του μόντελινγκ

Ντέβα Κασέλ: Η κόρη της Μόνικα Μπελούτσι και του Βενσάν Κασέλ δηλώνει έτοιμη να κατακτήσει τον κόσμο του μόντελινγκ

Η 18χρονη κόρη του Βενσάν Κασέλ και της Μόνικα Μπελούτσι μπορεί να τελειώνει φέτος, το σχολείο, όμως βρίσκεται ήδη στο επίκεντρο - Οι πασαρέλες, οι διάσημοι γονείς της και τα εξώφυλλα των περιοδικών

deva-0
Αν σκεφτεί κανείς τους διάσημους γονείς της, τη Μόνικα Μπελούτσι και τον Βενσάν Κασέλ, ήταν αναμενόμενο και η κόρη τους, Ντέβα να ακολουθήσει τα βήματά τους, στον χώρο του θεάματος.

Ωστόσο, η 18χρονη δεν ασχολήθηκε με την υποκριτική, αλλά με έναν άλλο χώρο γεμάτο «φώτα και δημοσιότητα», αυτόν του μόντελινγκ.


Το πρώτο της εξώφυλλο ήταν στο Vanity Fair το 2004, όταν ακόμα ήταν βρέφος και βρισκόταν στην κοιλιά της διάσημης μητέρας της.

Πλέον είναι μία πανέμορφη, νεαρή γυναίκα, που έχει κερδίσει τον θαυμασμό όλων.

Κλείσιμο
3325328

Η νεαρή κοπέλα φωτογραφήθηκε αυτή τη φορά για το περιοδικό «Muse» και απέδειξε πως η ομορφιά της, είναι ξεκάθαρα «θέμα κληρονομιάς».

Στη συνέντευξη που παραχώρησε, η Ντέβα Κασέλ μίλησε για την είσοδό της στον κόσμο του μόντελινγκ και τους διάσημους γονείς της.

Η φετινή χρονιά στο σχολείο είναι η τελευταία για την Ντέβα. Από την επόμενη κιόλας χρονιά, θα είναι κι επίσημα επαγγελματίας μοντέλο.


«Φέτος μελετάω αρκετά, τελειώνω με το σχολείο μου. Αφιερώνω όμως, χρόνο στην οικογένεια, τους φίλους μου, το αγόρι μου και φυσικά, στον εαυτό μου για να μπορώ να επικεντρωθώ στα χόμπι μου και να ξεκουραστώ», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, μίλησε για τον ρόλο που έπαιξαν οι γονείς της στην καριέρα της.

«Μπήκα στον κόσμο του μόντελινγκ από μικρό κορίτσι. Χάρη στη μητέρα μου και τον πατέρα μου, που με έπαιρναν μαζί τους συνέχεια στον χώρο της εργασίας τους. Όταν όμως, μπήκα κανονικά σε αυτόν τον κόσμο πριν κάποια χρόνια κι έπρεπε να κάνω μία πόζα, ένιωσα την σπίθα. Ήταν η στιγμή που κατάλαβα ότι ήθελα να γίνω μέρος αυτού του κόσμους»
, είπε.


Όσο για τους γονείς της, η Ντέβα Κασέλ ανέφερε πως παρά τη δημοσιότητά τους ποτέ δεν τους είδε σαν celebrities.

«Για εμένα, ήταν πάντα οι γονείς μου. Φυσικά, έχουν εκπληκτικό ταλέντο κι είμαι πολύ περήφανη για όσα έχουν καταφέρει εώς τώρα, αλλά αυτό δεν τους αλλάζει στα μάτια μου», ανέφερε η 18χρονη, ενώ πρόσθεσε πως η συμβουλή των γονιών της ήταν να προστατεύει πάντα τον εαυτό της και να προσέχει πώς χρησιμοποιεί τη δημόσια εικόνα της, πράγμα που τηρεί μέχρι και σήμερα.



Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Πανό «stop war» από Νάπολι και Μπαρτσελόνα


Τέλος στο ειδύλλιο Weeknd - Τζολί, o ράπερ εθεάθη με την κολλητή της πρώην του


Ο Στίβεν Κινγκ για την εισβολή στην Ουκρανία: «Δεν στέκεσαι δίπλα, όταν ένα μεγάλο παιδί σπάει στο ξύλο ένα μικρό»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης