Κέβιν Σόρμπο: Ο «Ηρακλής» ξέσπασε κατά των αντρών του Χόλιγουντ - «Υπάρχει κρίση αρρενωπότητας»

Κέβιν Σόρμπο: Ο «Ηρακλής» ξέσπασε κατά των αντρών του Χόλιγουντ - «Υπάρχει κρίση αρρενωπότητας»

Στο στόχαστρο του ηθοποιού ο Τίμοθι Σαλαμέ και ο Μπίλι Πόρτερ - «Θυσιάζοντας ως αντικείμενα γελοιοποίησης»

iraklis_sorbo3090
Μπορεί ο Κέβιν Σόρμπο να έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία με τον τηλεοπτικό Ηρακλή, ωστόσο, στο Χόλιγουντ δεν υπάρχει καμία θέση για εκείνον.

Ο 65χρονος σήμερα ηθοποιός έχει μιλήσει ανοιχτά για την άτυπη απομάκρυνσή του από τον χώρο του θεάματος και σε νέα του τοποθέτηση, εξαπέλυσε σκληρή επίθεση κατά του Χόλιγουντ και συγκεκριμένα, των ανδρών που πλέον το εκπροσωπούν.

Ο Σόρμπο έγραψε ένα αμφιλεγόμενο άρθρο για το Fox News, στο οποίο κατακεραύνωσε το Χόλιγουντ και συγκεκριμένα, τα πρότυπα των αντρών του χώρου σήμερα.

Με στόχο, τον Τίμοθι Σαλαμέ και τον Μπίλι Πόρτερ, ο «Ηρακλής» χαρακτήρισε την τρέχουσα προτίμηση για το ανδρόγυνο λουκ ως «κρίση αρρενωπότητας».

«Δεν έχει πραγματικά σημασία σε ποιο άκρο του φάσματος του ανδρισμού ανήκεις – αν είσαι θύμα των βασικών σου επιθυμιών, η φεμινιστική κουλτούρα έχει νικήσει. Είσαι ακριβώς το είδος του δειλού άνδρα που (νομίζουν ότι) θέλουν να είσαι. Η κοινωνία σήμερα παρεξηγεί σοβαρά τον ανδρισμό».

Αναφερόμενος στο ανδρόγυνο λουκ των Πόρτερ και Σαλαμέ, ο ηθοποιός έγραψε: «Η κοινωνία σήμερα παρεξηγεί σοβαρά τον ανδρισμό… Από την μία πλευρά μας αρέσει να θεωρούμε νορμάλ τους ανδρόγυνους, τύπου Μπίλι Πόρτερ, άνδρες που φοράνε φούστες και φουστάνια… Ο πιο καλοντυμένος άντρας του GQ, ο Τιμοτέ Σαλαμέ, για παράδειγμα, φοράει ρούχα που ο παππούς ούτε νεκρός δεν θα φορούσε».

«Όπου κι αν κοιτάξουμε, οι τολμηρές, γεμάτες αυτοπεποίθηση γυναίκες ξεπερνούν τους παθητικούς άνδρες που υποχωρούν ήσυχα στο προσκήνιο. Οι πατεράδες ειδικότερα, έχουν γίνει ο στόχος κάθε αστείου του Χόλιγουντ, οι αδέξιοι, άχρηστοι ηλίθιοι που δεν συνεισφέρουν τίποτα στις οικογένειες ή τις κοινότητές τους, αλλά θυσιάζοντας ως αντικείμενα γελοιοποίησης» έγραψε τέλος, ο «Ηρακλής» σε ένα ξέσπασμα κατά των αντρών του Χόλιγουντ.


Ειδήσεις σήμερα:

Τουλάχιστον επτά νεκροί και εννέα αγνοούμενοι λόγω των πλημμυρών στο Μεξικό - Δείτε βίντεο

Πυροβολισμοί σε οικισμό των Ρομά στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας - Πέντε τραυματίες

Προς νέα απεργία στο Χόλιγουντ, σε περίπτωση αποτυχίας των διαπραγματεύσεων των ηθοποιών βιντεοπαιχνιδιών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης