Το ζευγάρι βάφτισε τον γιο του, που πήρε το όνομα «Πάρης», ενώ νονός ήταν ο Γιώργος Μανίκαςκαι η Στέλλα Πάσσαρη.
Το μοντέλο μάλιστα, Γιώργος Μανίκας έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram σχετικά με την ημέρα αυτή.
Σε αυτή, δημοσίευσε μερικά βίντεο από τη βάφτιση, ενώ εξέφρασε τα συναισθήματά του στους διαδικτυακούς του φίλους.
Στη λεζάντα της ανάρτησής του, παραδέχτηκε συγκεκριμένα πως νιώθει σαν να έγινε για δεύτερη φορά πατέρας.
«Σήμερα νιώθω σαν να έγινα δεύτερη φορά μπαμπάς!!! Με έβαλε μια καινούργια οικογένεια, στην οικογένεια της!! Ελπίζω να είμαι καλός πνευματικός πατέρας Νουνίτο η μάλλον… ΠΑΡΗ!!!», έγραψε.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.