Το ζευγάρι βάφτισε τον γιο του, που πήρε το όνομα «Πάρης», ενώ νονός ήταν ο Γιώργος Μανίκαςκαι η Στέλλα Πάσσαρη.
Το μοντέλο μάλιστα, Γιώργος Μανίκας έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram σχετικά με την ημέρα αυτή.
Σε αυτή, δημοσίευσε μερικά βίντεο από τη βάφτιση, ενώ εξέφρασε τα συναισθήματά του στους διαδικτυακούς του φίλους.
Στη λεζάντα της ανάρτησής του, παραδέχτηκε συγκεκριμένα πως νιώθει σαν να έγινε για δεύτερη φορά πατέρας.
«Σήμερα νιώθω σαν να έγινα δεύτερη φορά μπαμπάς!!! Με έβαλε μια καινούργια οικογένεια, στην οικογένεια της!! Ελπίζω να είμαι καλός πνευματικός πατέρας Νουνίτο η μάλλον… ΠΑΡΗ!!!», έγραψε.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.