Γιώργος Μανίκας για Αλεξάνδρου και Τούνη: «Τους χαίρομαι γιατί έχουν δύναμη, βάλλονται συνεχώς»

Γιώργος Μανίκας για Αλεξάνδρου και Τούνη: «Τους χαίρομαι γιατί έχουν δύναμη, βάλλονται συνεχώς»

«Όταν βλέπω αρνητικά σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες τους, στεναχωριέμαι πολύ» συμπληρώνει

giorgos-manikas
Ο Γιώργος Μανίκας έδωσε μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη και αναφέρθηκε στην τηλεόραση, τον λόγο που έχει αποσυρθεί από τη δημοσιότητα και τον γιο του.

Το πρώην μοντέλο μίλησε στην εκπομπή «The 2night Show» κι αρχικά, εξήγησε πως ποτέ δεν συμπάθησε την τηλεόραση, ακόμα κι όταν την «υπηρετούσε».

«Το κουτί της τηλεόρασης δεν το πολυσυμπαθώ, από μικρός ακόμα. Δεν μου αρέσει να βλέπω κουτσομπολιά και κακά νέα, δεν θέλω να τα βλέπω ούτε εγώ, ούτε ο γιος μου», είπε χαρακτηριστικά.

Αυτός ήταν κι ένας από τους λόγους που θέλησε να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας. «Έχω αποσυρθεί, γιατί γράφουν πράγματα για εμένα, ενώ δεν τα ξέρουν και αυτά μένουν. Θα τα γκουγκλάρει ο γιος μου και θα δει κάτι που δεν είναι τεκμηριωμένο. Πολλοί δημοσιογράφοι γράφουν χωρίς να ξέρουν, οπότε αυτό μένει και δεν είναι καλό», δήλωσε.

«Επειδή τυχαίνει να είναι φίλοι μου ο Αλεξάνδρου κι ο Χανταμπάκης, με παίρνουν τηλέφωνο να σχολιάσω. Δεν μου αρέσει να λέω για τους άλλους και τα προσωπικά τους, όπως και για τα δικά μου. Αυτά μένουν κι επειδή έχουμε και παιδιά, πρέπει να προσέχουμε τι λέμε. Για να παίξει ένα θέμα στην τηλεόραση, πρέπει να είναι βαρύ και το τραβάνε. Μου είναι δύσκολο να πω κάτι για την προσωπική ζωή του άλλου, ακόμα κι αν ξέρω. Δεν θέλω να εκθέσω κάποιον για να βγει απλά στην τηλεόραση»,  συμπλήρωσε.

Όσο για το αν θα βαφτίσει εκείνος τον γιο της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου, είπε: «Δεν ξέρω ακόμη αν θα βαφτίσω τον γιο της Τούνη και του Αλεξάνδρου. Θα είμαι σίγουρα στη βάφτιση. Είμαστε κολλητοί φίλοι. Ο Δημήτρης είναι τρελαμένος, το ήθελε πολύ. Την Ιωάννα δεν την ήξερα, αλλά την έχω εκτιμήσει πολύ μέσα από τον Δημήτρη. Τους χαίρομαι γιατί έχουν δύναμη, βάλλονται συνεχώς. Όταν βλέπω αρνητικά σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες τους, στεναχωριέμαι πολύ. Πολλές φορές μιλάω στον Δημήτρη και είναι στεναχωρημένος. Είναι ψαρωμένος με το παιδί, θέλει να είναι εκεί και να ζει την κάθε στιγμή. Μου τηλεφωνεί για να του δώσω συμβουλές. Πηγαίνοντας και κάνοντας, κανείς δεν ξέρει. Συνέχεια θα κάνουμε λάθη».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqi26g8au2m9)

Κλείσιμο
Σημείωσε μάλιστα, πως τα τελευταία χρόνια ο ίδιος έχει αφοσιωθεί πλήρως στον γιο του και δεν τον αφήνει μόνο του ποτέ.

Τέλος, αναφορικά με την στροφή στην καριέρα του και τις επιχειρήσεις δήλωσε: «Δεν είμαι καλός επιχειρηματίας. Είμαι καλός στο να φτιάχνω επιχειρήσεις που βγάζουν τα έξοδά τους. Οι επιχειρήσεις είναι βάσανο, αλλά μου αρέσουν τα βάσανα».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqi27potvte9)


Ειδήσεις σήμερα:

Κέρκυρα: Βρέθηκε σε ποιον ανήκει το αυτοκίνητο με τα ανθρώπινα οστά - Εξαφανίστηκε πριν 10 χρόνια


Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας σήμερα - Πού θα βρέξει


Μπλίνκεν: «Ανήσυχος» για την απόφαση του Ισραήλ να επεκτείνει οικισμούς στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης