Οικογένεια Ροδόπουλου: Λαμπερός γάμος στη Βουλιαγμένη

Οικογένεια Ροδόπουλου: Λαμπερός γάμος στη Βουλιαγμένη

Μετά τον μικρότερο γιο, ακολούθησε ο πρωτότοκος Ανδρέας που παντρεύτηκε την αγαπημένη του Ντόνα σε στενό οικογενειακό κύκλο ενώ μετά ακολούθησε μεγάλο πάρτι με Ρουβά-Αργυρό

oikogeneia-rodopoulou
Τρεισήμισι μήνες μετά τον γάμο του μικρότερου γιου της οικογένειας Ροδόπουλου, την σκυτάλη για να εισέλθει στο κλαμπ των παντρεμένων πήρε ο πρωτότοκος Ανδρέας.

Στα 40 του χρόνια, βρήκε στο πρόσωπο της 28χρονης γοητευτικής Ντόνας την γυναίκα που τον έπεισε να εγκαταλείψει το κλαμπ των εργένηδων, αφήνοντας μόνο του πλέον σε αυτό τον 38χρονο αδερφό του Βαγγέλη, ο οποίος δεν δείχνει να βιάζεται καθόλου προς το παρόν για το συγκεκριμένο μυστήριο.
DIM_0161
Ο Ρωμανός Ροδόπουλος με την συζυγό του Μαργαρίτα, οι νιόπαντροι και ο μοναδικός πλέον εργένης στην οικογένεια, Βαγγέλης Ροδόπουλος
Ο Ανδρέας και η Ντόνα γνωρίστηκαν πριν από έξι χρόνια και έθεσαν σταθερές βάσεις στην σχέση τους, χωρίς να βιάζονται να κάνουν το μεγάλο βήμα.

Κλείσιμο
Το έπραξαν όταν ένιωσαν έτοιμοι και πριν από λίγες μέρες παντρεύτηκαν σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο στο ξωκλήσι του Αγίου Νικολάου στο Λαιμό Βουλιαγμένης.
DIM_0074
Ο Ρωμανός Ροδόπουλος, η μητέρα του Πόπη, ο Ανδρέας και η Ντόνα, ο πατριάρχης Ντίνος Ροδόπουλος, η Μαργαρίτα Βλάση-Ροδοπούλου και ο Βαγγέλης Ροδόπουλος
Ο επιχειρηματίας στον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης Ντίνος Ροδόπουλος, η σύζυγός του Πόπη, οι δύο γιοι του Ρωμανός-με την σύζυγό του Μαργαρίτα-και ο μόνος «ελεύθερος» πλέον Βαγγέλης, οι γονείς της Ντόνας που μένουν μόνιμα στην Κρήτη και ελάχιστοι φίλοι και συγγενείς ευχήθηκαν το «Βίος ανθόσπαρτος» στο ζευγάρι.
KAT_0445
Ο Ντίνος Ροδόπουλος και η συζυγός του, Πόπη
Τα πυροτεχνήματα που φώτισαν τον ουρανό στη Βουλιαγμένη ήταν η αρχή για το γαμήλιο πάρτι στο Four Seasons Astir Palace, σε ειδικό χώρο που είχε ετοιμαστεί για τους 360 καλεσμένους των δύο οικογενειών.

Μέσα σε ένα παραμυθένιο σκηνικό που είχε ετοιμάσει η μετρ των γάμων Φαίη Βαλλίδη, επιχειρηματίες, εφοπλιστές και ηχηρά ονόματα της κοσμικής Αθήνας έδωσαν το παρόν στο καθιστό δείπνο.
161-DP2_0922
Το art de la table δια χειρός Φαίης Βαλλίδη


Το βάρος της διασκέδασης των καλεσμένων ανέλαβαν ο Σάκης Ρουβάς και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, που μάζεψαν όλο τον κόσμο μπροστά από την ειδικά διαμορφωμένη σκηνή.
DSC_1413
Κωνσταντίνος Αργυρός και Σάκης Ρουβάς ανέλαβαν την διασκέδαση των 360 καλεσμένων της οικογένειας
Ο γαμπρός και τα δύο αδέρφια του πρωτοστάτησαν στο γλέντι, ο Ντίνος Ροδόπουλος χόρεψε εξαιρετικά ένα ζεϊμπέκικο, το κέφι και η ευτυχία περίσσευαν, ενώ οι τελευταίοι καλεσμένοι της ονειρικής βραδιάς αποχώρησαν ξημερώματα.
KAT_1864
Στιγμιότυπο από το πάρτι που κράτησε μέχρι τις μικρές ώρες
Αυτές τις μέρες ο Ανδρέας και η Ντόνα απολαμβάνουν ευτυχισμένες στιγμές στη Νέα Υόρκη, την πόλη που επέλεξαν για το γαμήλιο ταξίδι τους.




Ειδήσεις σήμερα

Νέο έκτακτο δελτίο για την τριήμερη κακοκαιρία που έρχεται - Συναγερμός για τη Θεσσαλία

Φρίκη για 22χρονη και 2,5 ετών παιδί στον Βόλο: Ο Αλβανός σύζυγος τους κρατούσε φυλακισμένους για 2 χρόνια

Στον τελικό της Γουαδαλαχάρα η Σάκκαρη, νίκησε 2-0 τη Γκαρσία και... βλέπει κούπα κόντρα στη Ντολχάιντ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης