Έπειτα από τριάντα δύο χρόνια ο σερ Έλτον Τζον αποφάσισε να πουλήσει το πολυτελές διαμέρισμα των 1.200 τετραγωνικών μέτρων στη διάσημη γειτονιά Buckhead της Ατλάντα.
Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 40ο όροφο στον πύργο κατοικιών «Park Place» και βγαίνει προς πώληση μέσω του Sotheby's International Realty για κάτι λιγότερο από 5 εκ. δολάρια.
Σύμφωνα με την Wall Street Journal, ο θρύλος της μουσικής είχε αρχικά αγοράσει μία μεζονέτα στον 36ο όροφο του κτιρίου έναντι 925.000 δολαρίων στις αρχές της δεκαετίας του 1990.
Στη συνέχεια απέκτησε γειτονικές κατοικίες για να φιλοξενήσει την τεράστια συλλογή έργων τέχνης του διαμορφώνοντας έξι διαμερίσματα σε μία κατοικία που εκτείνεται σε δύο επίπεδα. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του Buckhead η μετακόμιση χρειάστηκε σχεδόν ένα μήνα για να ολοκληρωθεί με τους μεταφορείς να πακετάρουν αθόρυβα τον τεράστιο όγκο έργων τέχνης και τα προσωπικά αντικείμενα της οικογένειας.
Ο σταρ δήλωσε στη WSJ ότι αποφάσισε να το πουλήσει, επειδή πλέον δεν χρειάζεται μια βάση για τις περιοδείες του στις ΗΠΑ.
Ο Έλτον Τζον μαζί με την οικογένειά του ζουν στο Ουίνδσορ της Αγγλίας ενώ έχουν επίσης ένα σπίτι στη Νίκαια της Γαλλίας. «Έχω ζήσει εδώ για 30 χρόνια και μου άρεσε κάθε λεπτό. Λοιπόν, Ατλάντα, θα σε πάρω μαζί μου στην καρδιά μου, στην ψυχή μου και δεν θα σε ξεχάσω ποτέ» είπε κατά τη διάρκεια της τελευταίας του συναυλίας στην αμερικανική πόλη τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο Έλτον Τζον.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη