Κώστας Φαλελάκης: «Μετά τον θάνατο του Μηνά Χατζησάββα σκέφτηκα να βάλω τέλος στη ζωή μου»

Κώστας Φαλελάκης: «Μετά τον θάνατο του Μηνά Χατζησάββα σκέφτηκα να βάλω τέλος στη ζωή μου»

«Στην κηδεία του Μηνά με αγκάλιασε τόσος κόσμος τόσο δυνατά που μετά όταν πήγα σπίτι μου ντράπηκα που σκέφτηκα έτσι» δήλωσε ο ηθοποιός

kostas_falelakis__1_
Ο Κώστας Φαλελάκης  μίλησε για το ψυχικό νόσημα της μητέρας του, τον Μηνά Χατζησάββα και τον νέο του σύντροφο.

Επιπλέον, ηθοποιός μοιράστηκε την εμπειρία του με τη ψυχική ασθένεια της μητέρας του και τον τρόπο που επηρεάζει τη δική του ζωή στo «MEGA Καλημέρα».

«Η μητέρα μου μετά τη δική μου γέννηση εκδήλωσε ψυχικό νόσημα μετά την γέννησή μου. Ήταν δύσκολα αλλά μέσα σε αυτά τα περιθώρια που της άφηνε η ασθένεια μας φρόντιζε. Μπαινόβγαινε σε ψυχιατρικές κλινικές. Κάθε φορά που υποτροπίαζε η μητέρα μου, μετακομίζαμε στη γιαγιά μου. Η αδερφή μου στα 18 εκδήλωσε και εκείνη ψυχικό νόσημα. Τώρα ζει στα Χανιά σε ψυχιατρική δομή. Με αποκαλούσαν "ο γιος της τρελής"», είπε αρχικά ο Κώστας Φαλελάκης.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvp6vvv0sjvl)

Κλείσιμο
Σχετικά με τον σεξουαλικό του προσανατολισμό και το πότε αντιλήφθηκε ότι είναι ομοφυλόφιλος ο Κώστας Φαλελάκης ανέφερε: «Από όταν ήμουν μικρός, σταμάταγε το βλέμμα μου στους άνδρες, ένιωθα ταραχή. Δεν μπορούσα να πω πουθενά όταν ήμουν μικρός ότι ένιωθα ταραχή για τους άντρες. Δεν μίλησα ποτέ στον πατερά μου για την σεξουαλικότητά μου. Νομίζω ότι σε αυτούς τους ανθρώπους τους λαϊκούς, τα καταλαβαίνουν όλα αλλά δεν θέλουν να το ακούσουν με το όνομά τους».

Αναφορικά με τον Μηνά Χατζησάββα, ο ηθοποιός σχολίασε: «Μετά τον θάνατο του Μηνά Χατζησάββα σκέφτηκα να βάλω τέλος στη ζωή μου, ναι συνέβη αυτό. Στην κηδεία του Μηνά με αγκάλιασε τόσος κόσμος τόσο δυνατά που μετά όταν πήγα σπίτι μου ντράπηκα που σκέφτηκα έτσι και είπα "Πολλή αγάπη του είχαν αυτοί οι ανθρώποι και αυτή η αγάπη θα είναι εδώ και θα είμαι μάρτυρας, θα ομολογώ αυτή την αγάπη"».

Για το αν το μετάνιωσε ποτέ που δεν απέκτησε παιδί με τον Μηνά Χατζησάββα, ο ίδιος απάντησε: «Δεν το βλέπω έτσι, ο Μηνάς δεν μπορούσε να το διαχειριστεί, του ήταν έως και σχεδόν αφόρητο αυτό. Επομένως, δεν έμενε παρά να το σεβαστώ».

«Είμαι με έναν άνθρωπο που τον αγαπάω με αγαπάει και μου δίνει λόγο να συνεχίζω να ζω. Όχι δεν είναι από τον χώρο» ανέφερε σχετικά με τη σχέση του ο ηθοποιός.

Ειδήσεις σήμερα

«Πόλεμος» για το «κρατίδιο» του Κασσελάκη: «Ήμουν κουρασμένος» λέει, «προβληματική η άγνοια» απαντούν από την Αχτσιόγλου

Μαριάντα Πιερίδη: Ο γάμος, η ζήλια και η κρίση που περνούν με τον σύζυγό της

Έφτασε στην Ελλάδα η παραλλαγή «Pirola» του κορωνοϊού – Παγώνη: Ο κόσμος πρέπει να αρχίσει να προσέχει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης