Κώστας Φαλελάκης: «Είμαι σε σχέση, θα ξαναφτιάξω τη ζωή μου με τις ευλογίες του Μηνά Xατζησάββα»

Κώστας Φαλελάκης: «Είμαι σε σχέση, θα ξαναφτιάξω τη ζωή μου με τις ευλογίες του Μηνά Xατζησάββα»

«Ερωτευμένος όχι, αγαπημένος ναι» δήλωσε στη συνέχεια

falelakis39345
Για την απώλεια του συντρόφου του, Μηνά Χαζτησάββα και την προσωπική του ζωή σήμερα, μίλησε ο Κώστας Φαλελάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Ανάμεσα σε όσα ανέφερε στο «Λοιπόν», ο ηθοποιός αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι αυτή την περίοδο βρίσκεται σε μια νέα σχέση.

Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Είμαι σε μία σχέση και θα ξαναφτιάξω τη ζωή μου και μάλιστα με τις ευλογίες του Μηνά. Σ’ αυτή τη ζωή ήρθαμε για να περάσουμε καλά. Δεν μπορώ να αντιληφθώ τη ζωή μου χωρίς να την μοιράζομαι. "Ζωή που δεν μοιράζεται, είναι ζωή κλεμμένη" λέει και ένα τραγούδι».
falelakis39

«Μπορείς να πεις ότι είσαι ερωτευμένος ξανά δηλαδή;» ρωτήθηκε στο μεταξύ.

«Ερωτευμένος όχι, αγαπημένος ναι. Σε αυτήν την ηλικία στα 60 μου δηλαδή, είναι πολύ δύσκολο να ερωτευτώ ξανά. Αγαπάω λοιπόν και αγαπιέμαι. Δεν υπάρχει περίπτωση όταν δώσεις αγάπη, να μην πάρεις πίσω αγάπη» απάντησε ο Κώστας Φαλελάκης.

Όσο για το αν φυλάει την τέφρα του Μηνά Χατζησάββα στο σπίτι του, ο ηθοποιός ανέφερε στο ίδιο περιοδικό: «Είναι πολύ μακάβριο κάτι τέτοιο. Η τέφρα του Μηνά είναι σκορπισμένη στο κτήμα της αδελφής του, στα Πολιτικά Ευβοίας, που του άρεσε πολύ όπως σου ανέφερα. Ο Μηνάς δεν υπάρχει πουθενά κι έτσι αναγκάζομαι κάθε φορά που τον χρειάζομαι, που μου λείπει να τον επινοώ. Όταν τον χρειάζομαι, υπάρχει αυτούσιος και ολόκληρος, συνδιαλέγεται μαζί μου… Με αγαπάει, όπως τον αγαπάω κι εγώ».

«Είμαι άθεος, όπως ήταν και ο Μηνάς. Δεν πιστεύω σε τίποτα μεταφυσικό και μεταθανάτιο, όμως κάποιες αισθήσεις που είναι άυλες μένουν και είναι ο λόγος που πιστεύω ότι υπάρχω στη ζωή. Αυτό που θέλω να σου πω είναι πως η παρουσία του Μηνά είναι πιο παρούσα από ποτέ. Η αγάπη μπορεί να είναι άυλη έννοια, αλλά δημιουργεί ένα μεγάλο εκτόπισμα στην πραγματικότητα. Επομένως είναι ύλη, η οποία εξακολουθεί να υφίσταται. Αυτό το εκτόπισμα το νιώθω και ήταν από τις αιτίες που εξακολουθώ να είμαι στη ζωή» είπε τέλος, ο Κώστας Φαλελάκης.

Φωτογραφίες: NDPPHOTO
Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιές: Οι «κόκκινες» περιοχές με πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς την Κυριακή (3/9) - Μάχη με τις αναζωπυρώσεις στον Έβρο

Πραξικόπημα στην Γκαμπόν: Εγκλωβίστηκε Ελληνίδα με τον γιο της - Περιγράφουν τις στιγμές αγωνίας που βίωσαν

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ρώσοι influencers πλουτίζουν προωθώντας την προπαγάνδα του Κρεμλίνου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης