Ο Κώστας Φαλελάκης μίλησε για τον νέο του σύντροφο 8 χρόνια μετά τον θάνατο του Μηνά Χατζησάββα και αποκάλυψε πως είναι σε σχέση εδώ και 2,5 χρόνια, σε συνέντευξη που έδωσε στη «Super Κατερίνα».
«Το πένθος για τον Μηνά Χατζησάββα κράτησε πέντε χρόνια. Δυσκολεύτηκα πολύ οικονομικά γιατί είχα κάποιους φόρους από τη νομοθεσία που δεν προέβλεπε αυτή τη σχέση να έχει κάποιες ελαφρύνσεις. Πλήρωσα φόρο για αυτό το σπίτι που χωρίσαμε από κοινού 30.000» ανέφερε αρχικά ο Κώστας Φαλελάκης.
Επίσης, μοιράστηκε το γεγονός πως βρίσκεται σε νέα σχέση και αποκάλυψε ότι είναι ερωτευμένος.
«Είμαι σε μία ηλικία και σε μία φάση που χαίρομαι πολύ περισσότερο την αγάπη και επειδή και αγαπάω και αγαπιέμαι από τη σχέση που είμαι τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είμαστε μαζί δυόμισι χρόνια» πρόσθεσε ο ηθοποιός.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvogwozekj4p)
Τέλος, σχετικά με το σύμφωνο συμβίωσης που ψηφίστηκε πριν από κάποια χρόνια και με αφορμή του επικήδειου που εκφώνησε στην κηδεία του Μηνά Χατζησάββα, ο ίδιος σχολίασε: «Όταν άκουσα από γνωστούς πολιτικούς που στη ζωή ξέρουν πολλοί συνάδελφοί τους ότι είναι ομοφυλόφιλοι, να το καταψηφίζουν... εντάξει... αηδίασα».
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.