Γιάννης Βαρδής: Απάντησε στη Φιλοθέη Μωβ - «Ο Αντώνης Βαρδής δεν απαγόρευσε ποτέ στα παιδιά του να κάνουν συναυλία»

Γιάννης Βαρδής: Απάντησε στη Φιλοθέη Μωβ - «Ο Αντώνης Βαρδής δεν απαγόρευσε ποτέ στα παιδιά του να κάνουν συναυλία»

Η τελευταία σύζυγος του τραγουδιστή είχε εκφράσει την εναντίωσή της στη συναυλία που διοργανώθηκε από τον γιο του προς τιμήν του πατέρα του

vardis_-_mov__1_
Ο Γιάννης Βαρδής απάντησε στα όσα είπαν η Φιλοθέη Μωβ και η Χριστίνα Μαραγκόζη, σχετικά με τη συναυλία που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στη μνήμη του Αντώνη Βαρδή. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» όπου έκανε δηλώσεις.

«Η Φιλοθέη Μωβ υπέγραψε ένα τυπικό χαρτί, όχι για να δώσει την άδεια της και να γίνει η συναυλία, αλλά για την είσπραξη των πνευματικών δικαιωμάτων των τραγουδιών του πατέρα μου. Σαφώς κι έχει το πνευματικό δικαίωμα, λόγω του γάμου που είχε κάνει με τον πατέρα μου, αλλά δεν έχει το ηθικό δικαίωμα και σε καμία περίπτωση δε θα μπορούσε να απαγορεύσει την πραγματοποίηση της συναυλίας» είπε αρχικά.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvhmt4rxqp9l)

Κλείσιμο
«Ισχύει ότι ο Αντώνης Βαρδής είχε πει ότι δεν θα ήθελε να γίνει κάποια συναυλία στην μνήμη του, όμως στην ίδια συνέντευξη είχε διευκρινίσει τους λόγους. Και αυτοί ήταν ότι ουσιαστικά, δεν ήθελε να υποχρεωθεί στους συναδέλφους του καλλιτέχνες. Δεν απαγόρευσε ποτέ στα παιδιά του να την κάνουν», πρόσθεσε.

«Σε ό, τι αφορά τη Χριστίνα Μαραγκόζη και το γιατί δεν προσκλήθηκε στη συναυλία, εγώ πορεύομαι με τα θέλω του πατέρα μου, ούτε στη συναυλία του 2006 είχε προσκληθεί. Εάν είχε προσκληθεί, θα την καλούσα και αυτήν. Δικαίωμά της να αντιδράσει και δικαίωμά μου να μην την καλέσω», δήλωσε ο Γιάννης Βαρδής.

Τι είπε η Φιλοθέη Μωβ για τον Γιάννη Βαρδή

Η τελευταία σύζυγος του τραγουδιστή Αντώνη Βαρδή, Φιλοθέη Μωβ, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της «Super Κατερίνα» την Τρίτη 12 Σεπτεμβίου, αποκαλύπτοντας τον λόγο για τον οποίο δεν ήθελε να παρευρεθεί στη συναυλία.

«Το έμαθα μέσω του Facebook. Έπρεπε να υπογράψω για αυτήν τη συναυλία και το έκανα. Ο Αντώνης είχε αφήσει ευχή και κατάρα να μην γίνει κάτι μετά τον θάνατό του σε συναυλία. Παρόλα αυτά υπήρχε πολύς κόσμος που είχε αγοράσει εισιτήρια και θα ήταν πολύ άδικο και κρίμα να μην υπογράψω και να μην γίνει η συναυλία. Υπέγραψα, αλλά δεν πήγα γιατί θα αισθανόμουν ότι θα είχα αθετήσει τον λόγο μου απέναντί του. Το είχε πει δημόσια σε μία συναυλία στον Ταύρο ότι "δίνω ευχή και κατάρα στα παιδιά μου και στην οικογένειά μου, αν μετά τον θάνατό γίνει κάποια συναυλία στο όνομά μου…"», ανέφερε αρχικά η Φιλοθέη Μωβ.

«Σε αυτήν τη συναυλία υπήρχε βέβαια το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», που είναι φιλανθρωπικό. Παρόλα αυτά έχω υπογράψει κάποια πράγματα που πρέπει να ελέγξω» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvgtwk2d8drd)

Σχετικά με την απουσία επικοινωνίας με τον Γιάννη και την Καλλιστώ Βαρδή, η ίδια διευκρίνισε: «Δεν χρειάζεται να υπάρχει επικοινωνία. Όπως σου φέρεται ο άλλος, σου βγάζει είτε τον καλό σου είτε τον κακό σου εαυτό. Αυτό συνέβη κλειδώνοντας όλα τα προσωπικά μου αντικείμενα το 2016 ο Γιάννης και η Καλλιστώ. Θα μιλήσω κυρίως για τον Γιάννη ότι δεν σεβάστηκε την επιλογή του πατέρα του. Δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω, η δικαιοσύνη θα τα κανονίσει όλα. Δεν έχει τελειώσει τίποτα».

Στο τέλος η Φιλοθέη Μωβ σημείωσε: «Είχαμε άριστες σχέσεις και ήταν όπως είναι οι σχέσεις με το παιδί μου, αλλά συνήθως όταν “φεύγουν” οι άνθρωποι που κρατούν τις ισορροπίες, γίνονται πολλά. Το κατάλαβα πολύ αργότερα βέβαια. Στο νεκροταφείο πήγαινα τους πρώτους μήνες πάρα πολύ συχνά μέχρι που μου πέρασε από το μυαλό ότι τόση ενέργεια δε μπορεί να κλειστεί μέσα σε ένα τετράγωνο πραγματάκι. Έχω συνεχίσει τη ζωή μου, αλλά δεν έχω ξαναπαντρευτεί».

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς θα κατανεμηθούν τα 2,25 δισ. ευρώ της ευρωπαϊκής βοήθειας

Παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου για τα αίτια της πλημμύρας στη Θεσσαλία


Φωτογραφίες: 2 χλμ. από το σημείο της εκτέλεσης το κρησφύγετο των 6 στη Λούτσα - Το είχαν νοικιάσει μέσω AirBnb
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης