Σάλμα Χάγιεκ: Αποκαλύπτει το μυστικό πίσω από το εντυπωσιακό κορμί της

Σάλμα Χάγιεκ: Αποκαλύπτει το μυστικό πίσω από το εντυπωσιακό κορμί της

Στα 57 της χρόνια η Χολιγουντιανή σταρ διατηρεί μια αψεγάδιαστη σιλουέτα

salma-hagiek__4_
Το μυστικό πίσω από το εντυπωσιακό της κορμί αποκάλυψε η Σάλμα Χάγιεκ.

Η Χολιγουντιανή σταρ έχει πατήσει το 57ο έτος της ηλικίας της, όμως το σώμα της παραπέμπει σε αυτό μιας πολύ νεότερης γυναίκας.

Όπως ανέφερε η ίδια σε συνέντευξή της στο «Entertainment Tonight», το μυστικό πίσω από την εικόνα της είναι η έντονη άσκηση, αλλά και ο διαλογισμός.

«Πιστεύω πραγματικά ότι δεν φταίει η άσκηση μόνο κι ας το λέει αυτό ο κόσμος. Εγώ νομίζω ότι φταίει ο διαλογισμός», είπε χαρακτηριστικά η σταρ.

«Πρέπει να βρεις τον δρόμο σου. Για εμένα η έντονη άσκηση είναι πιο δύσκολη. Είναι πραγματικά δύσκολο, γιατί πρέπει να έχεις την πειθαρχία για να το κάνεις. Αλλά ο διαλογισμός είναι σαν μια βόλτα στο πάρκο. Αυτή είναι η δική μου μορφή», συμπλήρωσε στη συνέχεια.


Εξήγησε μάλιστα, πως αυτός ο χρόνος που δίνει στον εαυτό της, την κάνει να νιώθει πολύ καλύτερα με την ίδια κι ας έχει γίνει πλέον καθημερινή της ρουτίνα.

«Όταν δεν κάνω διαλογισμό για ένα χρονικό διάστημα, εκτός από το πρόσωπό μου και το σώμα, που νιώθω ότι "πέφτουν", επιστρέφουν κι άλλα προβλήματα. Όπως η δισκοκήλη μου, το πρόβλημα στον αυχένα μου, το πρόβλημα στο ισχίο, οι αστραγάλοι μου. Αρχίζω να καταρρέω», αναφέρει.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης