Σάλμα Χάγιεκ: Εξηγεί τον λόγο που φορούσε κοστούμια στις πρώτες της εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

Σάλμα Χάγιεκ: Εξηγεί τον λόγο που φορούσε κοστούμια στις πρώτες της εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

Το λουκ που είχε επιλέξει τότε η ηθοποιός δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα της σήμερα

salma-hayek__2_
Τα τελευταία χρόνια, οι εμφανίσεις της Σάλμα Χάγιεκ στο κόκκινο χαλί κλέβουν τις εντυπώσεις, αφού η ηθοποιός επιλέγει πάντα κομψά σύνολα και φορέματα, που αναδεικνύουν τη σιλουέτα της.

Ωστόσο, αυτό δεν συνέβαινε κατά τα πρώτα της βήματα στην κινηματογραφική βιομηχανία. Αν ανατρέξει κανείς σε παλαιότερες εμφανίσεις της, όπως για παράδειγμα το 1996 στην πρεμιέρα του «Birdcage», θα δει πως το στυλ της ηθοποιού δεν έχει καμία σχέση με αυτό που έχει σήμερα.



Συγκεκριμένα, είχε επιλέξει ένα φαρδύ μαύρο κοστούμι, το οποίο δεν την κολάκευε ιδιαίτερα κι είχε συζητηθεί έντονα. Στη συνέχεια της καριέρας της, είχε εμφανιστεί ξανά πολλές φορές, με ανδρόγυνο λουκ, διαλέγοντας κοστούμια αντί για φορέματα.

Σε συνέντευξή της στο W, η ηθοποιός εξήγησε τον λόγο πίσω από τις επιλογές της. «Δεν είχα καμία σχέση ή επαφή με κανέναν τότε. Η μόνη σχέση που είχα ήταν με κάποιον που γνώριζα από τη Hugo Boss. Οπότε, φόρεσα ένα ανδρικό κοστούμι, γιατί κανείς άλλος δεν μου έδινε κάτι για να φορέσω», ανέφερε η ηθοποιός.

10640598


Κατά τα επόμενά της βήματα στον χώρο κι αφού το όνομά της έγινε γνωστό, η Σάλμα Χάγιεκ θεώρησε ότι μπορούσε να εκμεταλλευτεί τις εμφανίσεις που είχε ήδη κάνει, χτίζοντας έτσι, τη δική της ταυτότητα κι επιλέγοντας το ανδρόγυνο λουκ.

«Είμαι από το Μεξικό κι επίσης, είμαι πολύ κοντή, κάτι που δεν βοηθά. Ούτε τα κιλά μου βοηθούσαν στον σχεδιασμό ενός ρούχου. Όμως, ήμουν ευρηματική, πήρα ρίσκα», τόνισε η Σάλμα Χάγιεκ.



Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Η υποπαραλλαγή Eris μέσα από πέντε ερωτήματα - Πότε θα έρθει το νέο εμβόλιο

Θεσσαλονίκη: «Δεν κατάλαβα τίποτα», λέει ο οδηγός του φορτηγού από το φρικτό δυστύχημα

Αργεντινή: Λεωφορείο πήρε φωτιά στη μέση του δρόμου - Έτρεχαν να σωθούν οι επιβάτες, δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης