Σοφία Χατζηπαντελή: Επέστρεψε και έγινε ξανά viral - Τα σχόλια στο Twitter

Σοφία Χατζηπαντελή: Επέστρεψε και έγινε ξανά viral - Τα σχόλια στο Twitter

«Να πίνουμε σφηνάκι κάθε φορά που λέει whatever» γράφουν χιουμοριστικά οι τηλεθεατές του «My Style Rocks»

xatzipanteli39
Από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, είναι η Σοφία Χατζηπαντελή, το μοντέλο με το μονόφρυδο, που συστήθηκε στο κοινό μέσα από το «GNTM».

Φέτος, αναλαμβάνει χρέη κριτή στο «My Style Rocks» και η παρουσία της στην πρεμιέρα, ήταν αυτό που σχολιάστηκε όσο λίγα το απόγευμα της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου, στο διαδίκτυο. Το κοινό, που παρακολούθησε το τηλεπαιχνίδι μόδας και τη νέα κιριτή, διχάστηκε. Οι γνώμες μοιράστηκαν ανάμεσα σε εκείνους που επικροτούν την επιλογή της σε αυτή τη θέση, αλλά και σε εκείνους που «δεν καταλαβαίνουν τι λέει» μιας και η ίδια μιλά σπαστά ελληνικά.

Άλλοι πάλι, δεν ασχολήθηκαν με το αν της ταιριάζει η νέα της θέση στην τηλεόραση, αλλά με την εμφάνισή της. Ένα από τα viral σχόλια στο Twitter τη χαρακτηρίζει ως «Barbie Κολοκοτρώνη».

Από τους φαν της, ορισμένοι έγραψαν: «Είναι ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην ελληνική τηλεόραση αυτή τη στιγμή»,  «είδωλο, ξεκίνησε με τις ατάκες της».

Κλείσιμο

Ένα από τα αρνητικά σχόλια για την προσθήκη της στο «My Style Rocks» ήταν ότι: «Δεν μπορεί να μιλήσει, δεν καταλαβαίνουμε τίποτα» λόγω της συχνής χρήσης αγγλικών λέξεων από την κριτή του τηλεπαιχνιδιού. 

Οι περισσότεροι όμως, το αντιμετώπισαν με χιούμορ.

«Ποιοι θέλετε να πίνουμε σφηνάκι όποτε λέει whatever η Χατζηπαντελη» έγραψε χιουμοριστικά κάποιος. «Φέτος θα ξεχάσουμε και ότι ελληνικά ξέρουμε» σχολίασε ένας άλλος.



Δείτε περισσότερα



Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO



Ειδήσεις σήμερα:

Ποιος υπουργός μπορεί να ακολουθήσει τον Βαρβιτσιώτη; - Ο «χρησμός» για νέα παρέμβαση Μητσοτάκη στην κυβέρνηση

Εικόνες ασύλληπτης τραγωδίας στη Λιβύη με χιλιάδες νεκρούς - «Χάος εν μέσω βαθιάς πολιτικής κρίσης» γράφουν τα διεθνή ΜΜΕ

Ενέδρα θανάτου έστησαν οι δράστες στους έξι στη Λούτσα - Τα θύματα φέρονται να ήταν Τούρκοι με γαλλικές ταυτότητες


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης