Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, όπως αποκάλυψε στα social media.
Ο γνωστός ηθοποιός προειδοποίησε τους διαδικτυακούς τους φίλους με ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Όπως ανέφερε, επιτήδειοι δημιούργησαν ένα ψεύτικο προφίλ με το όνομά του και μέσω αυτού ζητούν χρήματα και συναντήσεις με τους θαυμαστές του.
Πρόσθεσε επίσης, πως έχει ήδη απευθυνθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σχετικά με την υπόθεση.
Συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης έγραψε στο story: «Υπάρχει ψεύτικο προφίλ στο Instagram (mi_cha_lis) ή κάτι τέτοιο (δεν μπορώ να το βρω, γιατί με έχει μπλοκάρει) και ζητάει χρήματα μέσω λογαριασμού και συναντήσεις από κοντά. Είναι ψεύτικο κι έχει ενημερωθεί ήδη η δίωξη».
Στη συνέχεια, ο ηθοποιός μοιράστηκε ένα screenshot με τον ψεύτικο λογαριασμό.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.