«Δεν οδηγώ, έχω βιώσει ένα πολύ άσχημο τρακάρισμα» λέει ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης

«Δεν οδηγώ, έχω βιώσει ένα πολύ άσχημο τρακάρισμα» λέει ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης

«Απαντάω στα σχόλια και τα μηνύματα που δέχομαι στα social media, αλλά όχι πάντα. Είναι ανέφικτο να απαντάς σε όλα»  δηλώνει ο ηθοποιός

μιχαληςλεβεντογιαννης
Στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη κάθισε το μεσημέρι της Δευτέρας 20 Δεκεμβρίου ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, ο οποίος την τρέχουσα περίοδο πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση η «Ποντικοπαγίδα» στο Θέατρο Νέος Ακάδημος.



«Είμαι καλά, είμαι ήσυχα, μετά από τέσσερα χρόνια που το ξυπνητήρι χτυπούσε στις 05.00, φέτος είναι πιο χαλαρά τα πράγματα. Στην αρχή όσο μου άρεσε η χαλάρωση, άλλο τόσο μου έλειπε κι όλο αυτό που υπήρχε. Πλέον νομίζω είμαι στη φάση της απόλαυσης» ανέφερε ο ταλαντούχος ηθοποιός για το φετινό πρόγραμμά του και την καθημερινότητα του.

Εν συνεχεία, γνωστοποίησε πως τη φετινή σεζόν θα τον βλέπαμε και στην τηλεόραση, ωστόσο αυτό δεν συνέβη τελικά. «Ήταν φέτος να είμαι σε μία σειρά, αλλά λόγω κακής συνεννόησης των συντελεστών ακυρώθηκε τελευταία στιγμή».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την «Ελένη»:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgk61llcdq6h-st)

Ακόμη, αποκάλυψε πως δεν οδηγεί, παρόλο που έχει δίπλωμα. «Δεν οδηγώ. Δεν ξέρω να οδηγώ, οπότε το κέντρο είναι μια safe λύση» εκμυστηρεύτηκε, προκαλώντας έκπληξη στην διάσημη παρουσιάστρια, η οποία τον ρώτησε: «Εμένα μου λύνεις την απορία, πώς είναι δυνατόν να μην οδηγείς; Συγγνώμη που ρωτάω, αλλά μου κάνει τρομερή εντύπωση». Τότε ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης απάντησε: «Δίπλωμα έχω. Στα χαρτιά ξέρω να οδηγώ. Πρακτικά δεν έχω την οδική συμπεριφορά. Και δεν έχω κι όρεξη. Έχω βιώσει ένα πολύ άσχημο τρακάρισμα. Δεν οδηγούσα εγώ. Δεν νομίζω, όμως, ότι είναι αυτό. Δεν μου έλειψε ποτέ, πχ να πάω μία εκδρομή. Είχα πάντα φίλους που οδηγούσαν. Αν με καταπίεζε αυτό, θα οδηγούσα».

Τέλος, σημείωσε ότι δεν δημοσιεύσει συνεχώς στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Δεν το έχω δει σαν ότι πρέπει να προβάλλω μία εικόνα του εαυτού μου. Το Instagram συγκεκριμένα μου αρέσει να είναι κάτι σαν άλμπουμ. Δεν μου αρέσει να ανεβάζω συνέχεια πού είμαι και τι κάνω. Ποτέ δεν μου άρεσε. Το χρησιμοποιώ σαν άλμπουμ φωτογραφιών. Σε σχόλια και μηνύματα απαντώ, αλλά όχι πάντα. Είναι ανέφικτο να απαντάς σε όλα».

Ειδήσεις σήμερα:

Δείτε το αισθησιακό lap dance που χάρισε Νεοϋορκέζα αστυνομικός στον υπαρχηγό της και... τον έκαψε!

Η επάνοδος των lockdown στην Ευρώπη και τα μέτρα ενόψει Χριστουγέννων λόγω της Όμικρον

Νεκρός ηλικιωμένος άνδρας σε πυρκαγιά σε διαμέρισμα στο Νέο Ηράκλειο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης