Κρις Έβανς: Παντρεύτηκε ο ηθοποιός την Άλμπα Μπαπτίστα

Κρις Έβανς: Παντρεύτηκε ο ηθοποιός την Άλμπα Μπαπτίστα

Ο «Captain America» και η Πορτογαλίδα ηθοποιός ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε μια μικρή τελετή στο σπίτι τους στη Μασαχουσέτη

evans_-_baptista
Ο Κρις Έβανς παντρεύτηκε την Άλμπα Μπαπτίστα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, σύμφωνα με δημοσιεύμα του Page Six.

Το ζευγάρι είπε το «ναι» το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου σε μια μικρή τελετή που έλαβε χώρα στη Μασαχουσέτη στο σπίτι τους στην περιοχή της Βοστώνης.

Μια πηγή είπε ότι ο γάμος ήταν πολύ μικρός και πραγματοποιήθηκε υπό άκρα μυστικότητα, καθώς οι καλεσμένοι υπέγραψαν σύμβαση εμπιστευτικοτητας και τα τηλέφωνά τους δεν επιτρέπονταν.

Ο 42χρονος γνωστός ως «Captain America» και η 26χρονη ηθοποιός κάλεσαν τους πιο στενούς συγγενείς και φίλους τους για να παρακολουθήσουν την «όμορφη» τελετή.

Κλείσιμο
Στη λίστα των καλεσμένων περιλαμβάνονταν επίσης μερικοί από τους συμπρωταγωνιστές του ηθοποιού στη Marvel, όπως οι Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Κρις Χέμσγουορθ και Τζέρεμι Ρένερ.
Ο ηθοποιός των «Avengers» και η Πορτογαλίδα ηθοποιός πυροδότησαν για πρώτη φορά φήμες για ειδύλλιο τον Νοέμβριο του 2022, όταν μια πηγή δήλωσε στο People ότι το ζευγάρι βγαίνει για «πάνω από έναν χρόνο».

«Είναι ερωτευμένοι και ο Κρις δεν ήταν ποτέ πιο ευτυχισμένος», είχε πει η πηγή, χαρακτηρίζοντας ήδη τότε τη σχέση τους «σοβαρή». «Η οικογένειά του και οι φίλοι του τη λατρεύουν όλοι».

Λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστή η είδηση , το ζευγάρι εντοπίστηκε πιασμένο χέρι-χέρι κατά τη διάρκεια μιας βόλτας στο Central Park της Νέας Υόρκης.
evans_2

Ενώ λίγα είναι γνωστά για τη σχέση του ζευγαριού χαμηλών τόνων, ο Έβανς έχει ανεβάσει μερικές φωτογραφίες με την Μπαπτίστα στα κοινωνικά δίκτυα.

Τον Φεβρουάριο του 2023, ο ηθοποιός επισημοποίησε τη σχέση του στο Instagram με την ηθοποιό από το «Warrior Nun», αφού δημοσίευσε μια σειρά από τρυφερές φωτογραφίες τους προς τιμήν της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου.
evans_3

Η Μπαπτίστα έγινε περισσότερο γνωστή για τον ρόλο της ως Έιβα Σίλβα στη σειρά του Netflix, «Warrior Nun». Έχει επίσης πρωταγωνιστήσει στις πορτογαλικές σειρές «Jardins Proibidos», «A Impostora», «Filha da Lei», «A Criação» και «Jogo Duplo».
evans_4

Ένας από τους πιο γνωστούς της ρόλους είναι αυτός στην ταινία «Η κυρία Χάρις πηγαίνει στο Παρίσι» και έχει κερδίσει βραβεία για τη δουλειά της, όπως το «Ευρωπαϊκό Βραβείο Shooting Star» στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου και «Βραβείο Καλύτερης Ηθοποιού» στο «Φεστιβάλ Ibérico de Ciné» για τον ρόλο της στη μικρού μήκους ταινία «Miami».

Παράλληλα, αναδείχθηκε από το IMDb στους 10 κορυφαίους «Breakout Stars» του 2020.

Ειδήσεις σήμερα:

Προφυλακίστηκαν πλοίαρχος και ύπαρχος του Blue Horizon για τη δολοφονία του Αντώνη

Πώς οι έφηβοι έγιναν λάτρεις της ακριβής κατανάλωσης - Οι 10 μάρκες που έγιναν σύμβολα

Βίντεο: Σε 18 μέτρα ύψος έφτασαν τα νερά στην κοιλάδα των Τεμπών - Σχεδόν κάλυψαν την κρεμαστή γέφυρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης