Σόφι Τέρνερ: Έπινε σφηνάκια σε μπαρ λίγες μέρες πριν ο Τζο Τζόνας καταθέσει αίτηση διαζυγίου

Σόφι Τέρνερ: Έπινε σφηνάκια σε μπαρ λίγες μέρες πριν ο Τζο Τζόνας καταθέσει αίτηση διαζυγίου

Το ζευγάρι επιβεβαίωσε τον χωρισμό του με κοινή ανάρτηση

turner_-_jonas
Η Σόφι Τέρνερ εθεάθη να πίνει σφηνάκια κατά τη διάρκεια μιας ξέφρενης νυχτερινής εξόδου, λίγες ημέρες πριν δημοσιοποιηθεί η είδηση του χωρισμού της από τον Τζο Τζόνας.

Γίνανε μάλιστα αναφορές ότι τα πάρτι της ηθοποιού έπαιξαν ρόλο στην απόφαση του τραγουδιστή να καταθέσει αίτηση διαζυγίου.

Ο γενικός διευθυντής του arcade bar «Dropshot Digbeth» στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας μοιράστηκε την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο με την 27χρονη σταρ του «Game of Thrones» να πίνει ποτά, ενώ ο 34χρονος σύζυγός της βρισκόταν σε περιοδεία στις ΗΠΑ.
Κλείσιμο
«Μόνο εγώ και η νέα μου φίλη, Σόφι Τέρνερ, βγήκαμε για μερικά μπύρα - η Σοφ πέρασε από το μαγαζί μου για να δοκιμάσει το μηχάνημα για punching», έγραψε ο Hezron Stephenson στη λεζάντα της ανάρτησής του. «Είπε ότι της έφτιαξα το καλύτερο μοχίτο που είχε ποτέ, οπότε θα το δεχτώ αυτό».

Η Τέρνερ, φορώντας ένα μπλε φλοράλ μίνι φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ, εθεάθη να κάνει πρόποση σε φίλους της πριν πιεί αρκετά ποτά στον χώρο του πάρτι.
Πιστεύεται ότι γιόρταζε το τέλος των γυρισμάτων της επερχόμενης σειράς του ITV, «Joan», στην οποία συμμετέχει.
turner_-_shots

Ένας ανώνυμος φίλος της ηθοποιού δήλωσε στη «Daily Mail» την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου ότι η Τέρνερ απολαμβάνει τη νυχτερινή ζωή τον τελευταίο καιρό, επειδή ένιωθε ότι την έχασε όταν γύριζε το «Game of Thrones» στην εφηβεία της.
«Η Σόφι νιώθει ότι μόλις τώρα ξυπνάει για το ποια είναι πραγματικά η ζωή και η πραγματικότητά της. Έγινε διάσημη σε πολύ νεαρή ηλικία, στη συνέχεια παντρεύτηκε και έκανε παιδιά σε νεαρή ηλικία και ποτέ δεν είχε πραγματικά τα εφηβικά χρόνια για να κοιμάται με διάφορους συντρόφους και απλά να διασκεδάζει ανέμελα με τους φίλους της», δήλωσε η πηγή.

Ο φίλος της υποστήριξε επίσης ότι η ηθοποιός, η οποία μοιράζεται δύο κόρες με τον Τζόνας, ένιωσε ότι η προσωπική της ζωή είχε «κολλήσει» μετά το τέλος της σειράς του HBO που διήρκεσε οκτώ σεζόν, προσθέτοντας ότι είναι το μόνο άτομο στον κύκλο της που είναι παντρεμένη και είναι μητέρα.

«Από τότε που ήρθαν τα παιδιά, αισθάνεται παγιδευμένη. Είναι το μόνο άτομο στη στενή φιλική της ομάδα που είναι παντρεμένη με δύο παιδιά», εξήγησε η πηγή.

Η Τέρνερ φέρεται να θέλει να αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο τώρα, ωστόσο, ο Τζόνας δεν ήταν στο ίδιο μήκος κύματος.

«Εκείνος θέλει μια πιο κατασταλαγμένη ζωή, αλλά εκείνη δεν είναι έτοιμη γι' αυτό, γιατί νιώθει ότι δεν έχει ζήσει καν μια εφηβική ή νεανική ενήλικη ζωή», είπε η πηγή.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, πηγές υποστήριξαν ότι η όρεξη της Βρετανίδας ηθοποιού για πάρτι είχε προκαλέσει προβλήματα στον γάμο της με τον Αμερικανό τραγουδιστή.
«Της αρέσει να διασκεδάζει, του αρέσει να μένει στο σπίτι. Έχουν πολύ διαφορετικό τρόπο ζωής», δήλωσε μια πηγή στο TMZ την Τρίτη, λίγο αφότου ο Τζόνας κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

Ο τραγουδιστής, ο οποίος προσέλαβε τον δικηγόρο διασημοτήτων Τομ Σάσσερ, υποστήριξε στην κατάθεσή του στο Μαϊάμι ότι η ένωσή τους ήταν «ανεπανόρθωτα διαλυμένη».

Ο 34χρονος μουσικός ισχυρίστηκε επίσης στα δικαστικά έγγραφα που έχει στη διάθεσή του το «Page Six» ότι οι δύο κόρες τους - η 3χρονη Γουίλα και η 1 έτους, της οποίας το όνομά της παραμένει άγνωστο - ζούσαν κυρίως μαζί του.

Ωστόσο, ζήτησε «κοινή γονική μέριμνα» μόλις οριστικοποιηθεί το διαζύγιο.

Η επιβεβαίωση του χωρισμού
Η κοινή ανακοίνωση που δημοσιοποιήθηκε στις 6 Σεπτεμβρίου στα κοινωνικά δίκτυα ανέφερε:

«Μετά από τέσσερα υπέροχα χρόνια γάμου, αποφασίσαμε αμοιβαία να δώσουμε φιλικό τέλος στον γάμο μας. Υπάρχουν πολλές εικασίες σχετικά με το γιατί, αλλά, πραγματικά αυτή είναι μια κοινή απόφαση και ελπίζουμε ειλικρινά ότι όλοι μπορούν να σεβαστούν τις επιθυμίες μας για ιδιωτικότητα για εμάς και τα παιδιά μας».

turner-jonas_2

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Ο 36χρονος που σκοτώθηκε στο Blue Horizon ζούσε σε εργατικές κατοικίες στο Λασίθι - Μέλος 10μελούς οικογένειας

Το TikTok «ξεμπρόστιασε» αστυνομικό για τις ερωτικές του περιπτύξεις με γυναίκα σε περιπολικό - Δείτε βίντεο

Τραγωδία με 4χρονα δίδυμα στη Φλόριντα: Αποκοιμήθηκαν αγκαλιασμένα σε μπαούλο και πέθαναν από ασφυξία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης