Τζο Τζόνας: «Ήταν δυστυχισμένος στον γάμο του με τη Σόφι», λέει πηγή - Τα πάρτι της Τέρνερ έπαιξαν ρόλο στο διαζύγιo

Τζο Τζόνας: «Ήταν δυστυχισμένος στον γάμο του με τη Σόφι», λέει πηγή - Τα πάρτι της Τέρνερ έπαιξαν ρόλο στο διαζύγιo

«Είχαν διαφορετικό τρόπο ζωής. Της αρέσει να διασκεδάζει, του αρέσει να μένει στο σπίτι», αναφέρουν δημοσιεύματα - Τι θα γίνει με την περιουσία και την επιμέλεια των δύο τους παιδιών

Joe_Sophie1
Ο Τζο Τζόνας προσπάθησε να «σώσει» τον γάμο του με τη Σόφι Τέρνερ πριν καταθέσει την Τρίτη αίτηση διαζυγίου, όπως αναφέρει αποκλειστικά πηγή από το περιβάλλον της οικογένειας στο Page Six.

«Το διαζύγιο ήταν η έσχατη λύση για τον Τζο. Δεν ήθελε ποτέ να διαλύσει την οικογένειά του, αλλά έπρεπε να ακολουθήσει αυτό που ένιωθε ότι ήταν η καλύτερη λύση για τις δύο του κόρες», λέει η πηγή, δίνοντας περισσότερες πληροφορίες για το τέλος της σχέσης τους.

«Ένα δυστυχισμένο σπίτι δεν είναι σπίτι και η αλήθεια είναι ότι αυτός και η Σόφι ήταν δυστυχισμένοι. Υπάρχει πολύς θόρυβος εκεί έξω, αλλά δεν ήταν μια κατάσταση που ξεχείλισε το ποτήρι, όπως αναφέρεται».

Joe_Sophie


Πολλές διαφωνίες και αγερύρωτες διαφορές
Η ίδια πηγή προσθέτει ότι το εν διαστάσει ζευγάρι, που ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου τον Μάιο του 2019, είχε «πολλές διαφωνίες και αγεφύρωτες διαφορές».



«Απλά συνέχισαν να συσσωρεύονται και ο Τζο έφτασε τελικά σε ένα σημείο που ένιωσε ότι είχε εξαντλήσει όλες τις επιλογές που είχε για να σώσει τον γάμο του».

Μία από αυτές τις διαφωνίες του ζευγαριού μπορεί να ήταν ο διαφορετικός τρόπος ζωής τους, καθώς μια δεύτερη πηγή ισχυρίστηκε ότι τα πάρτι της Τέρνερ έπαιξαν ρόλο στο διαζύγιό τους.

Κλείσιμο
Sophie_Party
O διαφορετικός τρόπος ζωής του ζευγαριού ήταν ένας από τους λόγους που οδήγησαν στο διαζύγιο, λένε πηγές


«Της αρέσει να διασκεδάζει, του αρέσει να μένει στο σπίτι. Έχουν πολύ διαφορετικό τρόπο ζωής», δήλωσε η άλλη πηγή στο TMZ την Τρίτη.

Ο 34χρονος τραγουδιστής, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από την 27χρονη ηθοποιό στο Μαϊάμι μετά από τέσσερα χρόνια γάμου.

Στην αίτηση, ο Τζόνας δήλωσε ότι ο γάμος του ήταν «ανεπανόρθωτα διαλυμένος».

Αν και ο τραγουδιστής σημείωσε ότι οι κόρες του ζουν κυρίως μαζί του, επιδιώκει «συνεπιμέλεια».

Πώς θα μοιράσουν την περιουσία τους
Σε ότι αφορά τα περιουσιακά του ζευγαριού σύμφωνα με τα δημοσιεύματα δεν θα υπάρχει πρόβλημα καθώς είχαν υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο πριν από το γάμο τους.

Ο Τζο θα «κρατήσει όλα τα δικαιώματα από τη μουσική» που έκανε με τα αδέρφια του Κέβιν και Νικ, σύμφωνα με το Blast, καθώς και όσα κέρδισε με το άλλο του συγκρότημα, τους DNCE. Η Τέρνερ, από την άλλη πλευρά, θα κρατήσει τα χρήματα που έβγαλε από το «Game of Thrones» και «τυχόν υπόλοιπα από την καριέρα της ως ηθοποιός».



Το πρώην ζευγάρι θα κρατήσει επίσης κάθε ακίνητο που αγόραστηκε ξεχωριστά πριν οι δυο τους παντρευτούν. Το μόνο που έχουν να μοιράσουν είναι η συζυγική τους κατοικία.

Αυτή η ξαφνική αλλαγή στην κατάσταση της σχέσης μπορεί να αποτελεί έκπληξη, καθώς οι αναφορές για τον επικείμενο χωρισμό τους λόγω «σοβαρών προβλημάτων» εμφανίστηκαν στα δημοσιεύματα μόλις πριν από λίγες ημέρες.

Τότε ήταν που οι θαυμαστές παρατήρησαν ότι ο τραγουδιστής του δεν φορούσε τη βέρα του κατά τη διάρκεια πρόσφατων εμφανίσεων. Επιπλέον, η ηθοποιός είχε απουσιάσει από τις συναυλίες του συζύγου της.

Ειδήσεις σήμερα:

«Δεν πετάς άνθρωπος στη θάλασσα ακόμη και αν τον κυνηγάει η αστυνομία» λέει πλοίαρχος για όσα συνέβησαν στο Blue Horizon


Το TikTok «ξεμπρόστιασε» αστυνομικό για τις ερωτικές του περιπτύξεις με γυναίκα σε περιπολικό - Δείτε βίντεο


Ο 36χρονος που σκοτώθηκε στο Blue Horizon ζούσε σε εργατικές κατοικίες στο Λασίθι - Μέλος 10μελούς οικογένειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης