Rolling Stones: 18 χρόνια μετά κυκλοφορούν νέο άλμπουμ

Rolling Stones: 18 χρόνια μετά κυκλοφορούν νέο άλμπουμ

Σύντομα θα δοθούν λεπτομέρειες για τη μεγάλη μουσική τους επιστροφή

rolingstones37349
Η νέα πρωτότυπη μουσική που θα κυκλοφορήσουν οι Rolling Stones είναι γεγονός.

Το διάσημο βρετανικό συγκρότημα ανακοίνωσε ότι ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το πρώτο άλμπουμ με πρωτότυπο υλικό, ύστερα από 18 χρόνια - από το «A Bigger Bang» του 2005 το οποίο έφτασε στο Νο.3 του Billboard 200.

Λεπτομέρειες για την πολυαναμενόμενη νέα κυκλοφορία με τον τίτλο «Hackney Diamonds» θα μοιραστούν σε εκδήλωση στην περιοχή Χάκνι του ανατολικού Λονδίνου στις 6 Σεπτεμβρίου και στον παρουσιαστή του "The Tonight Show" Τζίμι Φάλον ο Μικ Τζάγκερ, ο Κιθ Ρίτσαρντς και ο Ρον Γουντ. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το YouTube ενώ κυκλοφόρησε ένα μικρό teaser στο Instagram με τον Τζίμι Φάλον να δέχεται...ένα ξαφνικό τηλεφώνημα.

«Μπορεί το Χάκνι να βρίσκεται στην καρδιά του Hackney Diamonds, αλλά αυτή είναι μια πραγματικά παγκόσμια στιγμή που θέλουμε να μοιραστούμε με τους θαυμαστές μας σε όλο τον κόσμο μέσω του YouTube» ανέφεραν σε δήλωσή τους οι Rolling Stones.

Προηγήθηκαν αινιγματικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μέσω των οποίων το εμβληματικό λογότυπο του συγκροτήματος «ταξίδεψε» σε σημαντικές πόλεις σε όλο τον κόσμο όπως στη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο και το Παρίσι.

Σύμφωνα με το AP, το 24ο άλμπουμ είναι επίσης το πρώτο των Stones μετά το θάνατο του ντράμερ Τσάρλι Γουάτς ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2021 σε ηλικία 80 ετών. Στις 26 Ιουλίου ο γερόλυκος της ροκ Μικ Τζάγκερ γιόρτασε τα 80α γενέθλιά του με τους Κιθ Ρίτσαρντς, Ρον Γουντ και Νάιλ Ρότζερς να του στέλνουν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις καλύτερες ευχές.

Κλείσιμο
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ




Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο με εγκατάλειψη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης


Γεραπετρίτης στην Μilliyet: «Στέλνω μήνυμα φιλίας στον γειτονικό τουρκικό λαό»


Ανοίγουν Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια στις 11 Σεπτεμβρίου - Τι προβλέπεται για την πρώτη μέρα έναρξης και τις απουσίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης