Δύο από σημαντικότερα συγκροτήματα όλων των εποχών φέρονται να ετοιμάζουν μια συνεργασία - έκπηξη, δεκαετίες μετά την πρώτη τους συνάντηση. Ο λόγος για τους Rolling Stones και τους Beatles οι οποίοι βρέθηκαν μαζί σε στούντιο του Λος Άντζελες προκειμένου να ηχογραφήσουν μαζί κάποια κομμάτια για το επερχόμενο νέο άλμπουμ των πρώτων.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου τύπου, τα δύο εν ζωή μέλη των θρυλικών «Σκαθαριών», ο Πολ Μακ Κάρντνεϊ και ο Ρίνγκο Σταρ, συμμετείχαν, παίζοντας μουσική, στις ηχογραφήσεις που έκαναν πρόσφατα ο αεικίνητος Μικ Τζάγκερ και η παρέα του.
Την παραγωγή του άλμπουμ έχει αναλάβει ο διάσημος μουσικός παραγωγός Andrew Watt, ο οποίος τιμήθηκε προσφάτως με δύο μουσικά βραβεία Γκράμι για την δισκογραφική συνεργασία του με τον Όζι Όσμπορν. Στο πρόσφατο παρελθόν έχει δουλέψει και με τον Πολ Μακ Κάρντνεϊ γι΄αυτό και θεωρείται από πολλούς ως άνθρωπος πίσω από την νέα, ιστορική συνύπαρξη των δύο κορυφαίων συγκροτημάτων.
ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Εντυπωσιακή αγωνιστική διαδρομή μέσα από 863,8 χιλιόμετρα και 5 περιφέρειες της χώρας - Δράσεις για το ποδήλατο σε όλες τις μορφές του για μικρούς και μεγάλους με το ΔΕΗ Power Up The Race