Στη Χίο βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής 3 Σεπτεμβρίου ο Good Job Nicky στο πλαίσιο του δεύτερου Μεσαιωνικού Φεστιβάλ του νησιού, που διοργάνωσε η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.
Ο γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη έδωσε συναυλία, ερμηνεύοντας δικά του τραγούδια αλλά και επιτυχίες άλλων καλλιτεχνών.
Στο τέλος της ζωντανής εμφάνισης, αφού ο Good Job Nicky καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο που του ζητούσε φωναχτά να μείνει κι άλλο στη σκηνή, ο νεαρός τραγουδιστής ερμήνευσε το τραγούδι του πατέρα του, «Δεν έχω αγκαλιά (όλη η ζωή μου)».
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας