Γιάννης Φλωρινιώτης: Τα παιδιά του έβγαλαν σέλφι στον τάφο του

Γιάννης Φλωρινιώτης: Τα παιδιά του έβγαλαν σέλφι στον τάφο του

Δείτε την ανάρτηση του Νίκου Φλωρινιώτη στο Instagram

floriniotis
Στον τάφο του Γιάννη Φλωρινιώτη βρέθηκαν τα παιδιά του, Νίκος και Άννα και το μοιράστηκαν στα social media με μια σέλφι φωτογραφία.

Μέσω Instagram ο Νίκος Φλωρινιώτης ανέβασε ένα στιγμιότυπο από το νεκροταφείο του Σχιστού, όπου στέκεται ο ίδιος δίπλα στην αδερφή του και ποζάρουν χαμογελαστοί με φόντο τον τάφο του τραγουδιστή.

«Πέρασαν κιόλας τρεις μήνες που μας άφησες πατέρα μας!!! Αλλά θα ζεις πάντα μέσα στις καρδιές μας!!», έγραψε ο Νίκος Φλωρινιώτης στη λεζάντα.

Δείτε τη φωτογραφία
floriniotis893

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης έφυγε από τη ζωή στις αρχές του Ιουνίου από ανακοπή. Λίγο αργότερα, ο γιος του, Νίκος, αποκάλυψε τη δική του σοβαρή περιπέτεια υγείας.

Σε πρόσφατη κοινή τους συνέντευξη, τα παιδιά του τραγουδιστή μίλησαν για την απώλεια του πατέρα τους, ενώ ο Νίκος Φλωρινιώτης σχολίασε και τη μάχη του με τον καρκίνο.

«Ακόμα αντιμετωπίζω το πρόβλημα υγείας. Δεν έχει τελειώσει, έχω πολλή πορεία μπροστά μου και προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά. Ξεκίνησα και τη δουλειά, σαν ψυχοθεραπεία» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Φλωρινιώτης.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cv42g5zcu02h)

«Δεν θα γίνω σαν τον πατέρα μου. Ο πατέρας μου ήταν ένας και μοναδικός. Δεν είμαι ο πατέρας μου και πρέπει να κάνω τη δική μου πορεία. Δε μπορώ να τον αντιγράψω, ούτε να τον φτάσω», πρόσθεσε ο Νίκος Φλωρινιώτης.

Αναφορικά με την αρρώστια του πατέρα του, ο Νίκος Φλωρινιώτης εξομολογήθηκε: «Υπέφερε εδώ και χρόνια. Δεν περιμέναμε να φύγει από τη ζωή. Ο πατέρας μου είχε μείνει αρκετή ώρα χωρίς οξυγόνο και οι γιατροί μας είπαν ότι καλύτερα που δεν ξύπνησε γιατί δεν θα μας αναγνώριζε», με την Άννα Φλωρινιώτη να τονίζει: «Ο πατέρας μου έλεγε ότι θα ζήσει άλλα 10 χρόνια και το πιστεύαμε».


Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο με έναν 23χρονο νεκρό στην Πέτρου Ράλλη - Η μοτοσικλέτα του «καρφώθηκε» σε φορτηγό

Σε αποδρομή οι «Σπαρτιάτες» - Αντίστροφη μέτρηση για τη διάλυση του κόμματος

Αλήθειες και ψέματα για τον Stefanos: Η Goldman Sachs, η αποζημίωση των $7,5 εκατ. και ο εξωδικαστικός του πατέρα του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης