Ο Άγγελος Μπράτηςαπολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές μετά από μια κουραστική χρονιά.
Ο σχεδιαστής και πρώην κριτής του GNTM διατηρεί μια ενεργή παρουσία στα social media και μοιράζεται συχνά, με το κοινό του φωτογραφίες από την καθημερινότητά του.
Αυτή τη φορά, ο Άγγελος Μπράτης ανάρτησε μια φωτογραφία από τις διακοπές του, στην οποία ποζάρει γυμνός. Συγκεκριμένα, ο σχεδιαστής ανέβασε το εν λόγω στιγμιότυπο σε story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Σε αυτό, φαίνεται μπροστά απο μια πόρτα, να κοιτάει προς τα έξω. Δεν φορά τίποτα, παρά μόνο τα σανδάλια του. Πάνω στη φωτογραφία έγραψε: «Πήγαινέ με πίσω στον παράδεισο».
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.