H Ζοζεφίν σε μία συναυλία της, την Τετάρτη, 30 Αυγούστου, τραγούδησε ένα τραγούδι του αγαπημένου της, Νίνο, με τον οποίο είναι μαζί εδώ και περίπου τέσσερις μήνες.
Οι δύο τραγουδιστές έχουν κρατήσει σε γενικές γραμμές χαμηλούς τόνους και δεν μοιράζονται την προσωπική τους ζωή στα κοινωνικά δίκτυα.
Η Ζόζεφιν, η οποία έδωσε μία συναυλία στην Καρδίτσα, τραγούδησε μία από τις μεγάλες επιτυχίες του Νίνο, το τραγούδι «Παράνοια».
Αμέσως μετά τη ζωντανή εμφάνιση, η τραγουδίστρια μοιράστηκε το στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους, με τον σύντροφό της να κάνει αναδημοσίευση του βίντεο.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.