Φλόρενς Πιου για το σώμα της: «Δεν προσπαθώ να κρύψω την κυτταρίτιδα»

Φλόρενς Πιου για το σώμα της: «Δεν προσπαθώ να κρύψω την κυτταρίτιδα»

«Το να κρατάς τις γυναίκες χαμηλά με το να σχολιάζεις το σώμα τους έχει δουλέψει για πολύ καιρό» ανέφερε η διάσημη ηθοποιός

florence_pugh
Η Φλόρενς Πιου μίλησε για το πώς αποδέχεται το σώμα της στα πλαίσια συνέντευξης για το περιοδικό «Elle UK».

«Μιλάω με τον τρόπο που μιλάω για το σώμα μου επειδή δεν προσπαθώ να κρύψω την κυτταρίτιδα στον μηρό μου ή το σημείο σάρκας ανάμεσα στο χέρι μου και το στήθος μου: προτιμώ να τα βγάλω όλα προς τα έξω», είπε η 27χρονη ηθοποιός.

«Νομίζω ότι το πιο τρομακτικό πράγμα για μένα είναι οι περιπτώσεις όπου οι άνθρωποι έχουν αναστατωθεί επειδή έχω δείξει "πάρα πολλά" από τον εαυτό μου», ανέφερε η Πιου.

Στη συνέχεια, η πρωταγωνίστρια του «Oppenheimer» μίλησε για τις αντιδράσεις που δέχτηκε επειδή φόρεσε ένα διάφανο ροζ φόρεμα στην επίδειξη υψηλής ραπτικής του Valentino στη Ρώμη το περασμένο καλοκαίρι.

Κλείσιμο
«Όταν όλα πήγαν στραβά με το ροζ φόρεμα του Valentino πριν από ένα χρόνο, οι ρώγες μου ήταν σε κοινή θέα μέσα από ένα κομμάτι ύφασμα, και αυτό πραγματικά αναστάτωσε τον κόσμο», δήλωσε η Πιου. «Είναι η ελευθερία που φοβούνται οι άνθρωποι, το γεγονός ότι είμαι άνετη και ευτυχισμένη».
Η ηθοποιός δήλωσε ότι πιστεύει πως η αντίδραση έδειξε ότι οι άνθρωποι «φοβούνται το ανθρώπινο σώμα».

«Το να κρατάς τις γυναίκες χαμηλά με το να σχολιάζεις το σώμα τους έχει δουλέψει για πολύ καιρό», συνέχισε.

«Νομίζω ότι βρισκόμαστε σε μια περίοδο όπου πολλοί άνθρωποι λένε, "Δεν δίνω δεκάρα...". Δυστυχώς, έχουμε τρομοκρατηθεί τόσο πολύ από το ανθρώπινο σώμα που δεν μπορούμε καν να κοιτάξουμε τις δύο μικρές χαριτωμένες θηλές μου πίσω από ύφασμα με τρόπο που να μην είναι σεξουαλικός. Πρέπει να συνεχίσουμε να υπενθυμίζουμε σε όλους ότι υπάρχουν περισσότεροι από ένας λόγοι για τα γυναικεία σώματα [να υπάρχουν]», σημείωσε η Αγγλίδα ηθοποιός.

Λίγο αφότου φόρεσε το ροζ φόρεμά της, η Πιου ασχολήθηκε με τις αντιδράσεις που προκάλεσε στο Instagram και δήλωσε ότι ενώ γνώριζε ότι θα υπήρχαν σχόλια για το φόρεμα, το βρήκε «ενδιαφέρον να παρακολουθεί και να βλέπει πόσο εύκολο είναι για τους άνδρες να καταστρέφουν εντελώς το σώμα μιας γυναίκας, δημόσια, περήφανα, για να το βλέπουν όλοι».

«Ευτυχώς, έχω συμβιβαστεί με τις ιδιαιτερότητες του σώματός μου που με κάνουν, εμένα, εμένα. Είμαι ευτυχισμένη με όλες τις "ατέλειες" που δεν άντεχα να κοιτάζω όταν ήμουν 14 ετών», έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram.
florence_pugh_2

«Τόσοι πολλοί από εσάς θέλατε να μου πείτε επιθετικά πόσο απογοητευμένοι ήσασταν από το "μικροσκοπικό μου στήθος", ή πόσο θα έπρεπε να ντρέπομαι που είμαι τόσο "πλακουτσωτή". Έχω ζήσει μέσα στο σώμα μου για πολύ καιρό. Έχω πλήρη επίγνωση του μεγέθους του στήθους μου και δεν το φοβάμαι», πρόσθεσε.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η σταρ του «Midsommar» μίλησε επίσης για το πώς η αυτοπεποίθησή της έχει αυξηθεί με τα χρόνια, ειδικά όταν πρόκειται να εμφανιστεί σε κόκκινα χαλιά.

«Όταν πρωτοξεκίνησα να εμφανίζομαι σε κόκκινα χαλιά, ήταν πολύ δύσκολο. Χρειάζονται αιώνες για να νιώσεις άνετα με 50 άντρες να φωνάζουν όλοι: "Φωτογραφία, εδώ πέρα!"», τόνισε η Πιου.

«Έχω αποκτήσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση τα τελευταία χρόνια. Νομίζω ότι αυτό συνδέεται σε μεγάλο βαθμό με τα ρούχα που φοράω. Όσο περισσότερο μπορείς να το απολαμβάνεις, τόσο περισσότερο [οι άνθρωποι] μπορούν να δουν ότι το απολαμβάνεις», συμπλήρωσε.

Για την πρεμιέρα του «Oppenheimer» στο Λονδίνο τον περασμένο μήνα - την τελευταία της ηθοποιού πριν από την απεργία της SAG-AFTRA - φόρεσε ένα χάλκινο-πορτοκαλί φόρεμα με κοψίματα και έδειξε ένα νέο χρώμα μαλλιών, αφού έβαψε το ξυρισμένο μαλλί της πορτοκαλί.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Φίλης κατά Κασσελάκη: Δεν έχουμε ανάγκη από πολιτικούς του instagram και από Μεσσίες

Τρομακτικό βίντεο: Αγέλη άγριων σκύλων κυνηγά αγοράκι σε παραλία της Ρωσίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης